no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Διδακτικές επισκέψεις

Συγγραφέας: | 08/11/2019
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διδακτικές επισκέψεις |

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν διδακτικές επισκέψεις, μία για κάθε τάξη του γυμνασίου.

Η Α΄ Γυμνασίου επισκέφθηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Jumicar) στη Νέα Μάκρη μετά από εισήγηση της κας Αλμπάνη Μαρίας (οικιακή οικονομία). Οι μαθητές παρακολούθησαν αντίστοιχο πρόγραμμα και ξεναγήθηκαν στο πάρκο με τη συνοδεία, εκτός της κας Αλμπάνη, και των κυριών Τούτουζα, Πολυδώρου και Ζιώγα.

                      

Η Β΄ Γυμνασίου επισκέφθηκε το κέντρο Ρομποτικής STEM στην Αγία Παρασκευή μετά από εισήγηση του κ. Θεοδοσίου Αθανάσιου (πληροφορική). Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να προγραμματίσουν ρομπότ όπως και να κάνουν πειράματα μικροηλεκτρισμού με τη συνοδεία, εκτός του κ. Θεοδοσίου, και των καθηγητών κας Γκιζίλη και Βάλλιου καθώς και του κ. Αγγέλου.

         

Η Γ΄ Γυμνασίου επισκέφθηκε το μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο μετά από εισήγηση του κ. Μπεθάνη (φυσική) και των καθηγητών Ντίνου, Πελώνη και Χατζηκυριάκου (φιλολογικά). Οι μαθητές παρακολούθησαν προγράμματα σχετικά με τη Φυσική (Νεύτων) και τα Αρχαία Ελληνικά από μετάφραση (Ελένη). Περιηγήθηκαν επίσης και στον αρχαιολογικό χώρο του Θησείου με συνοδούς όλους τους παραπάνω καθηγητές.

              

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη και οι εμπειρίες που αποκόμισαν πολύ ικανοποιητικές. Για αυτό τον λόγο επιδιώκουμε την διοργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων.

 

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες