no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ERASMUS+

Συγγραφέας: | 12/09/2019
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ERASMUS+ |

Μετά από δύο χρόνια πολλής αλλά ικανοποιητικής δουλειάς, το πρόγραμμα Erasmus+ έφθασε στο τέλος του. Η τελευταία συνάντηση καθηγητών οργανώθηκε από τους συντονιστές Ισπανούς στο Σανπεδόρ (Santpedor) της Καταλονίας από 17 ως 19 Ιουνίου 2019. Το σχολείο μας εκπροσώπησαν η κα Γκιζίλη και η κα Βάλλιου ενώ από τη Λετονία και την Πολωνία ήρθαν δύο ( 2 ) και τρεις ( 3 )  συνάδελφοι αντίστοιχα.

Στόχος της συνάντησης ήταν να γίνει απολογισμός του προγράμματος μέσα από συλλογική εργασία πριν υποβληθεί η τελική έκθεση από κάθε χώρα στο εθνικό της πρακτορείο. Σημαντικό ήταν και το θέμα της διάχυσης των παιδαγωγικών πρακτικών και των αποτελεσμάτων του προγράμματος, κάτι που αποτελεί υποχρέωση του κάθε εταίρου. Η οργάνωση ήταν άψογη και η ατμόσφαιρα συγκινητική, αφού όλοι ξέραμε ότι το πρόγραμμα τελειώνει.

Εκτός από την ομαδική εργασία, οι Καταλανοί είχαν οργανώσει μια εκδρομή στο μοναστήρι της Monserrat, σημαντικό για την περιοχή και στην Βαρκελώνη για επίσκεψη αξιοθέατων. Επίσης θέλησαν να μας μυήσουν στην κουλτούρα τους, μέσα από  μια ποικιλία γεύσεων και εκδηλώσεων.

Αφού λοιπόν αποφασίσαμε όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι πλέον ότι δεν μας αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, υποσχεθήκαμε να οργανώσουμε ένα reunion στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά. Με πολλή ικανοποίηση και χαρά για ό,τι ζήσαμε για δύο ( 2 ) χρόνια, « κλείσαμε » το Εrasmus+ με επιτυχία και συνεχίζουμε δυναμικά!

       

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες