no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

Διάχυση του Προγράμματος Erasmus+

Συγγραφέας: | 12/06/2019
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διάχυση του Προγράμματος Erasmus+ |

Στο πλαίσιο διάχυσης των στόχων  του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, του σχολείου μας υλοποιήθηκαν μια σειρά από Δράσεις, ( εκτός των  προγραμματισμένων Δράσεων ) όπως:

α) η χρήση μικρών κάδων Ανακύκλωσης, ( κίτρινοι για χαρτί προς ανακύκλωση και μπλε για πλαστικά αντικείμενα ), όχι μόνον στο χώρο του σχολείου ( σε κάθε σχολική αίθουσα και στον προαύλιο χώρο ), αλλά και στα σπίτια των παιδιών καθώς και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους.

 

β) η φύτευση αρωματικών φυτών ( βασιλικός, θυμάρι, δυόσμο, μέντα ), τόσο στα σχολικά παρτέρια, αλλά και στα σπίτια των μαθητών/τριών.

 

γ) η συμμετοχή μας σε διάφορες δράσεις – εκδηλώσεις άλλων φορέων, όπως ο Φο.Δ.Σ.Α. κτλ. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 ο Φο.Δ.Σ.Α. οργάνωσε στην κεντρική πλατεία της Θήβας εκδήλωση ευαισθητοποίησης των πολιτών, για την προστασία του Περιβάλλοντος και της σωστής διαχείρισης του νερού, στο πλαίσιο εορτασμού, της παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

 

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας λοιπόν που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα παρουσίασαν το τραγούδι του Προγράμματος, του οποίου οι στίχοι, η μουσική και η χορογραφία είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνον των παιδιών και των τεσσάρων ( 4 ) χωρών που συμμετέχουν στο Erasmus+. Επιπλέον παρουσιάστηκε ένα θεατρικό δρώμενο, με θέμα τη μόλυνση των υδάτων και πώς μπορούμε να επέμβουμε άμεσα για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τέλος τα παιδιά μας συμμετείχαν ενεργά στα « παιχνίδια » ενημέρωσης του Φο.Δ.Σ.Α. Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και τα παιδιά μας καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

       

         

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες