no rotate image set no rotate image set no rotate image set no rotate image set

“ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ….ΧΡΙΣΤΟ; ” Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους στην εσπερίδα του σχολείου μας.

Συγγραφέας: | 15/12/2018
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ….ΧΡΙΣΤΟ; ” Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους στην εσπερίδα του σχολείου μας. |

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη εσπερίδα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ., με θέμα: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ.. με Ομιλητή, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Μαυρομματίου, π. Σιλουανό.

Ο π. Σιλουανός θα αναπτύξει ανάλογη θεματολογία, σχετική με το αληθινό νόημα της μεγάλης εορτής του Χριστιανισμού, πώς δυστυχώς έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενό της, κτλ, ενώ θα ακολουθήσει και σχετική συζήτηση με τους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα παιδιά του Ενδοσχολικού Ομίλου Βυζαντινής Μουσικής « Στα χνάρια του Ρωμανού του Μελωδού » όπου θα ψάλλουν Χριστουγεννιάτικα τροπάρια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εσπερίδας θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο bazzar, από τα παιδιά που συμμετέχουν στον Ενδοσχολικό Όμιλο « Embracing Arts (Αγκαλιάζοντας τις τέχνες) » και όλα τα έσοδα αυτής της προσπάθειας θα διατεθούν στην αγορά προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων.

Σας περιμένουμε όλους, τους αγαπητούς μαθητές/τριές μας, τους κηδεμόνες τους και όλους όσοι αγαπούν το σχολείο μας!

κάτω από: Γενικά

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Κατηγορίες