Επιστροφή σε Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες

Τόσο η χώρα μας όσο και ολόκληρη η υφήλιος ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις αναγκαζόμενοι να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά στις οδηγίες, συμβουλές και τις προτροπές των ειδικών.

Από σήμερα λοιπόν υποχρεούμαστε να λειτουργούμε διαδικτυακά αλλά και μέσα στα ίδια πλαίσια που λειτουργούσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Με απουσίες, με παράδοση μαθήματος, με εξέταση, βαθμολογίες, με ποινές και ό,τι άλλο προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία!

Στη σελίδα αναρτήθηκαν ό,τι είναι απαραίτητα και για μας και για εσάς για είναι δυνατή η πραγματοποίηση όλων αυτών.

  1. Ωρολόγιο πρόγραμμα. Είναι το ίδιο πρόγραμμα που ίσχυε και κατά την λειτουργία του σχολείου μας.
  2. Ωράριο λειτουργίας των γυμνασίων όπως αυτό καθορίστηκε από το Υπουργείο μας. Κάθε διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40’ και κάθε διάλειμμα 10’. Η πρώτη ώρα αρχίζει 8:30 π.μ. και το εξάωρο τελειώνει στις 1:20 μ.μ. Το δε εφτάωρο στις 2:10 μ.μ.
  3. Διευθύνσεις εκπαιδευτικών. Κάθε εκπαιδευτικός διαθέτει δικό του σύνδεσμο (link) όπου πατώντας πάνω θα σε βγάζει στην τάξη του καθηγητή, και βέβαια την προγραμματισμένη ώρα! Δεν μπορείτε να μπείτε όταν διδάσκει σε άλλη τάξη από την δική σας.
  4. Οδηγίες για την λειτουργία της τάξης και την αρμόζουσα συμπεριφορά που πρέπει να επιδεικνύετε!

Το σχολείο θα παραμένει ανοιχτό όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες αφού τόσο ο διευθυντής όσο και οι υποδιευθύντριες διδάσκουν και αυτοί! Και όπως γνωρίζετε δεν διαθέτουμε γραμματειακή υποστήριξη!

Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις και απορίες στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του σχολείου μας (mail@4gym-rodou.dod.sch.gr) και θα προσπαθήσουμε να σας διευκολύνουμε όσο μας επιτρέπουν οι καταστάσεις κάθε φορά!

Ευελπιστώ και μετά την λήξη των καθημερινών μαθημάτων να προστατεύεστε από την πανδημία με το τρίπτυχο ΜΑΣΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ και ΠΛΥΣΙΜΟ χεριών! Έτσι προστατεύουμε και τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας προπάντων τους παππούδες μας (ευπαθείς ομάδες), που εκτός από την ανατροφή των γονιών σας, οι περισσότεροι συμβάλλουν και στην δική σας ανατροφή και διαπαιδαγώγηση! Σας θέλουμε όλους πίσω υγιείς και δυνατούς, μόλις ανοίξουμε και πάλι!

Εύχομαι σε όλους σας καλή υγεία και με την υπομονή και την επιμονή μας αλλά και την τήρηση των υποδείξεων των ειδικών να ξεπεράσουμε την πανδημία!

Ο Διευθυντής

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οικονομολόγος (ΠΕ 80)

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση