Ο εκπαιδευτικός όμιλος του σχολείου μας ξεκίνησε για τέταρτη συνεχή χρονιά τις συναντήσεις του, με βασικό αντικείμενο την έκδοση και λειτουργία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας!

Hlektroniki efimerida

Μετά το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, συγκροτήθηκε η ομάδα του Ομίλου και ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά τις εργασίες της από τις αρχές Οκτωβρίου. Φέτος, ο όμιλος λειτουργεί ωςένα εργαστήριο δημοσιογραφίας, όπου οι μαθητές/τριες έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν δημιουργικά τον κόσμο της ενημέρωσης, της έρευνας και της παραγωγής πολυμεσικού περιεχομένου.

Αυτή την περίοδο, η ομάδα εργάζεται εντατικά για τη συγκέντρωση των θεμάτων και την παραγωγή περιεχομένου του πρώτου τεύχους της εφημερίδας μας περιλαμβάνοντας άρθρα, καλλιτεχνικές δημιουργίες κ.α.

Στόχος του ομίλου είναι να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, να καλλιεργήσουν τη συνεργασία, και να συνδέσουν τη θεωρία με την πράξη. Παράλληλα, ο όμιλος συνεχίζει την ενεργή συνεργασία του με το Δίκτυο Σχολείων e-τύπος, μέσω κοινών δράσεων και της συμμετοχής του στην έκδοση του κοινού περιοδικού του Δικτύου.

Πάνω απ’ όλα, ο Όμιλος επιδιώκει οι μαθητές/τριες να περάσουν όλοι/ες δημιουργικά και όμορφα!

1000033073

Κατηγορίες: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *