Επίσκεψη της Γ’ Τάξης στο 1ο και 2ο ΕΠΑ.Λ Κοζάνης

Την Δευτέρα 15 Απριλίου οι μαθητές και μαθήτριες της Γ Τάξης επισκέφτηκαν το 1ο και 2ο ΕΠΑ.Λ Κοζάνης. Στόχος η ενημέρωσή τους σχετικά με την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τις προοπτικές της, καθώς και η επίσκεψή τους στους χώρους των ΕΠΑΛ και ιδιαίτερα στα εργαστήρια των Τομέων.
 
 
Ξεναγηθήκαμε, λοιπόν,στους χώρους και των δύο σχολείων και ιδιαίτερα στα εργαστήρια όπου ενημερώθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριές μας για τους τομείς και τις ειδικότητες των σχολείων από τους αντίστοιχους καθηγητές και μαθητές του κάθε Τομέα και της κάθε Ειδικότητας. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, κ. Μαντζιάρη Νίκο, τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου, κ. Μπουντιούκο Βασίλη, τον Διευθυντή του 2ου ΕΠΑ.Λ Κοζάνης, κ. Μαρίνο Κυρόπουλο, τον υποδιεθυντή, κ. Δημήτρη Χαραλαμπίδη και φυσικά όλους/ες τους εκλεκτούς/ες συναδέλφους/ισσες για την υποδοχή και την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών μας. Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να βοηθήσει τα παιδιά στην απόφασή τους να επιλέξουν τον τύπο του Λυκείου στο οποίο θα συνεχίσουν τις σπουδές τους.
IMG f844dff82be8c9e6c8c3ad8c133899c1 V

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *