Διδακτική επίσκεψη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 η Α’ τάξη του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης με αφορμή τα 100 χρόνια λειτουργίας της. Οι μαθητές/τριες μας παρακολούθησαν την παράλληλη έκθεση, την έκθεση των Θησαυρών και κειμηλίων της Βιβλιοθήκης και την έκθεση των εικαστικών έργων.
Την εικαστική έκθεση συνδιοργάνωσε η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης και το Γ’ Εργαστήριο Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Οι μαθητές μας περιηγήθηκαν στους χώρους της βιβλιοθήκης και ξεναγήθηκαν στην έκθεση από την κυρία Μαργαρίτη Ελένη. Εντυπωσιάστηκαν από τα έργα των μαθητών των σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης και των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών.
Επιπλέον, καμάρωσαν και τη δική τους δημιουργία, ένα συνεργατικό λεύκωμα με πρωτογράμματα, για το οποίο συνεργάστηκαν 168μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας, Τσουκαλά Αναστασίας.
Ευχαριστούμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη για την ξενάγηση.
Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις καλλιτεχνικές τους
δημιουργίες εξαιρετικής έμπνευσης.
IMG 6972d125d861a97e3c6b7a15961af5fd V

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *