Ολοκληρώθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε στο γυμνάσιο μας με θέμα «Οι αξίες στη ζωή μας» που αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να εκφράσουν μέσα από την τέχνη όσα θεωρούν σημαντικά και ουσιαστικά για την καθημερινότητά τους. Μέσα από τα έργα τους, οι μαθητές αποτύπωσαν αξίες όπως η φιλία, ο σεβασμός, η αγάπη, η αλληλεγγύη, η δικαιοσύνη και η ελευθερία. Κάθε ζωγραφιά αποτέλεσε ένα ξεχωριστό μήνυμα, γεμάτο χρώμα, φαντασία και συναισθήματα, δείχνοντας ότι οι αξίες δεν είναι απλές λέξεις, αλλά στάσεις ζωής που μας καθοδηγούν και μας ενώνουν.
Η συμμετοχή των μαθητών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και ανέδειξε τη δημιουργικότητα, την ευαισθησία και την οπτική τους απέναντι στον κόσμο. Ο διαγωνισμός δεν είχε μόνο καλλιτεχνικό χαρακτήρα, αλλά και παιδαγωγικό, καθώς βοήθησε όλους μας να σκεφτούμε βαθύτερα για το τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και την έμπνευσή τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που υποστήριξαν αυτή την όμορφη δράση.













