Σχολική Κάρτα για Covid 19

Ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, μέσω δωρεάν self test είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς.

Διενεργείται μια φορά κάθε Δευτέρα και πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Ο έλεγχος συνιστάται να διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στην σχολική μονάδα.

Οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και οι ενήλικοι μαθητές/τριες επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr  και αφού επιλέξουν την κατηγορία «Σχολική Κάρτα για Covid 19» ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκτυπώνουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα την σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος.

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης της σχολικής κάρτας COVID 19 για τους/τις μαθητές/τριες,μπορούν να συμπληρωθούν και να υπογραφούν και χειρόγραφα από τους γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών, από τους/τις ενήλικους/ες μαθητές/τριες.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τη φόρμα της Σχολικής Κάρτας. Προσοχή η Κάρτα να αναφέρει τον κωδικό επαλήθευσης του αυτοδιαγνωστικού test



Λήψη αρχείου