Συμμετοχή μαθητών στη 2η Μαθητική Συνάντηση του Περιφερειακού Δικτύου «Κλικ, Προστάτευσέ το!»

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, μαθητές και μαθήτριες από την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας συμμετείχαν στη 2η Μαθητική Συνάντηση του Περιφερειακού Δικτύου “Κλικ, Προστάτευσέ το!” στους Κήπους του Πασά και στο 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Μαθητές και μαθήτριες σχολείων του δικτύου, ξεναγήθηκαν και φωτογράφισαν την Άνω Πόλη με ξεναγούς μαθητές και μαθήτριες του 7ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Στο τέλος απόλαυσαν (και χόρεψαν) όλοι και όλες μουσική από την ορχήστρα του 7ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης. Μια διοργάνωση του δικτύου στην οποία συνεργάστηκαν για δεύτερη χρονιά η υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου και το 7ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και μαθήτριες του.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας συνεργάστηκαν με μαθητές και μαθήτριες από το 15ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και περιηγήθηκαν μαζί φωτογραφίζοντας όμορφες γωνιές. Ταυτόχρονα γνωρίστηκαν μεταξύ τους, μοιράστηκαν σκέψεις κι έκαναν καινούριες φιλίες.

Τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν στη συνάντηση όσο και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί, κ. Τσομπανίδου Ξανθίππη και κ. Χατζηδημητρίου Συρματένια, ευχαριστούν θερμά την κ. Δαρδιώτη Αντωνία, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, την παιδαγωγική ομάδα του Κ.Π.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού- Βερτίσκου, τον διευθυντή και τους μαθητές του 7ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και όλους όσους εργάστηκαν για την οργάνωση και υλοποίηση της εκδήλωσης.