Νέοι και εξαρτήσεις:

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο P.A.D.A. (PROTECTION AGAINST DRUG ADDICTION INSTITUTE) θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις.
Αναλυτικά οι ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι οι ακόλουθες:
1. Χαλκίδα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6μμ. (Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας, Λ. Χαϊνά 93) με θέμα: «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία και την Οικογένεια».

Βασικοί ομιλητές στις ενημερωτικές εκδηλώσεις θα είναι καταξιωμένοι επιστήμονες – μέλη του Ινστιτούτου P.A.D.A..
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα παρεμβαίνουν προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, που μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν υγιή πρότυπα, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από το κοινό.
Συνημμένα σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό και πρόσκληση για την 1η Ημερίδα με τίτλο «Εξαρτήσεις και οι επιπτώσεις στην Υγεία & και την οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χαλκίδας το Σάββατο 05/11/2022 στις 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο Π.Ε. Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93).
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννης Περγαντάς κάλεσε όλους τους πολίτες της ΠΣτΕ να παρακολουθήσουν τις ενημερωτικές εκδηλώσεις, να καταστούν σύμμαχοι και αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.
Σας καλούμε να παρακολουθήσουμε τις ενημερωτικές εκδηλώσεις και παρακαλούμε όπως ενημερώσετε Σχολεία, Συλλόγους Διδασκόντων και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που άπτονται της αρμοδιότητάς σας.