4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

18-01-22 Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

Ιαν 202218

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 24 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο,
  • ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς,
  • βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί,
  • η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19,
  • οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι πραγματοποιούν δυο ράπιντ τεστ την εβδομάδα με δική τους επιβάρυνση έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης και της Παρασκευής.

H πλατφόρμα edupass.gov.gr αφορά μόνο τις δημόσιες σχολικές μονάδες. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί εξακολουθούν να δηλώνουν το αποτέλεσμα των self-test στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Συνεχίζουμε να παροτρύνουμε τους γονείς μαθητών 5 ετών και άνω να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, αξιοποιώντας το ισχυρό αυτό όπλο της επιστήμης απέναντι στην COVID-19.

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 18-01-22 Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

     

       4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

    Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

     

     

     

     12

    Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

    Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                            ΑΥΛΗ

                                                                     

                                                                       ΕΙΣΟΔΟΣ

    Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                     

                                                      ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

    252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

     

                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

     

     

    ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

           ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

    1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

    IMG 20220204 134204

     

    3.ΦΥΣΙΚΗΣ

    ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων