4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (2 Απρίλη)

Απρ 202324
Στις 3 Απρίλη 2023, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και στο πλαίσιο του Προγράμματος “Εγώ και Εσύ μαζί: Εκπαίδευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, έγινε ενημέρωση και μια συζήτηση με τους μαθητές της  Γ΄ τάξης σχετικά με το τι είναι ο Αυτισμός, ποια η συχνότητα και οι αιτίες του, ποια τα βασικά χαρακτηριστικά των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος, αν υπάρχει θεραπεία κ.ά. Στη συνέχεια, προβλήθηκε η ταινία “Το μαύρο μπαλόνι”. Η ταινία μέσα από μια ανθρώπινη και ευαίσθητη ματιά, παρουσιάζει τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν στις οικογένειες που μεγαλώνουν παιδιά στο φάσμα του αυτισμού καθώς και τη σχέση των εφήβων  με τα αυτιστικά αδέρφια τους. 
 
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
Μπέλλου Αλεξάνδρα, Ζαχαρής Χαρίλαος, Σαμσάρη Ελένη, Βαρβάρας Γιάννης
1 2 AYT
από κάτω από: Δράσεις, Εκπαιδευτικά προγράμματα, Κοινωνικές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (2 Απρίλη)    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

   

     4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

  Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

   

   

   

   12

  Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

  Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                          ΑΥΛΗ

                                                                   

                                                                     ΕΙΣΟΔΟΣ

  Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                   

                                                    ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

   

                                                ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

   

   

  ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

         ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

  IMG 20220204 134204

   

  3.ΦΥΣΙΚΗΣ

  ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων