4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

Πρόσκληση για Βιωματικό εργαστήρι για γονείς

Νοέ 20228

Βιωματικό εργαστήρι για γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας σε συνεργασία με τους Δ/ ντες & τις Δ/ ντριες των Γυμνασίων θα υλοποιήσει στην σχολική κοινότητα   καθολική παρέμβαση για την πρόληψη & την αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, η οποία θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην διαδικτυακή ομάδα γονέων με θέμα:

 «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ»

 «Στηρί- Ζώντας τον  έφηβο στη κρίση»

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα, μπορούν να στείλουν μήνυμα στo  email του Κ.Π.: kpnartas@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, e-mail) ή να καλέσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο της Γραμματείας: 2681 0 23126 και ώρες 8:30 -13:30. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 14/11/2022.

Είναι απαραίτητη διαδικασία για να γίνει η αποστολή του συνδέσμου συμμετοχής ΖΟΟΜ.

Όσοι θα χρησιμοποιήσουν το Zoom για πρώτη φορά θα πρέπει να κάνουν λήψη της εφαρμογής

στην συσκευή μέσω της οποίας θα γίνει η σύνδεση (Η/Υ, Laptop,Tablet, Κινητό Τηλέφωνο).

Η διαδικασία είναι απλή.

Η ομάδα γονιών με παιδιά στην εφηβεία θα ολοκληρωθεί σε 10  συναντήσεις, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα (κάθε ΤΡΙΤΗ ) ξεκινώντας στις 15 Νοεμβρίου 2022  και ώρες 5:30 μ.μ. – 7:30 μ.μ.

Στόχος των συναντήσεων είναι τόσο η εμψύχωση των γονέων στον ρόλο τους, όσο και η εξάσκηση σε τεχνικές και εργαλεία που βελτιώνουν την επικοινωνία στις σχέσεις της οικογένειας.

Η διαδικασία της ομάδας που προτείνουμε πιστεύουμε ότι θα διευκολύνει τους γονείς να αναγνωρίσουν και να επεξεργαστούν τους φόβους, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους σε σχέση με την εφηβεία.  Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες με άλλους γονείς πάνω σε κοινές δυσκολίες και προβληματισμούς.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να επιλέγουν θετικές και υγιείς στάσεις ζωής σε μια δύσκολη ηλικία για τα ίδια σε μια ευρύτερη κοινωνική και υγειονομική κρίση.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.

 Σας ενημερώνουμε ότι οι κάμερες των συμμετεχόντων θα πρέπει να είναι καθ’ όλη την διάρκεια ανοικτές, ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία του προγράμματος.

Συντονίστριες του προγράμματος

κ. Μπακέλα Μαρία/Κοινωνική Λειτουργός

κ. Φλώρου Σπυριδούλα/ Κοινωνική Λειτουργός

ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: πατείστε τον παρακάτω σύνδεσμο

ΑΡ. ΠΡΩΤ.-330-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Κοινωνικές, Νέα-Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση για Βιωματικό εργαστήρι για γονείς    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

   

     4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

  Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

   

   

   

   12

  Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

  Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                          ΑΥΛΗ

                                                                   

                                                                     ΕΙΣΟΔΟΣ

  Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                   

                                                    ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

  252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

   

                                                ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

   

   

  ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

         ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

  2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

  IMG 20220204 134204

   

  3.ΦΥΣΙΚΗΣ

  ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων