4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

Παρέχεται από το Blogs.sch.gr

webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022

Απρ 202211

 

 

 

Takorama Webinar

Αγαπητές και αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022 για μια δημιουργική περιήγηση στους στόχους, τις ταινίες και το εκπαιδευτικό υλικό του Takorama 2022, που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και απευθύνεται σε παιδιά, μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς και γονείς. Στο πρωτότυπο αυτό webinar θα δούμε κάποιες από τις ευφάνταστες ταινίες animation μικρού μήκους που συνθέτουν το ποιητικό οπτικό σύμπαν του Takorama μαζί με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσφέρονται προς αξιοποίηση, εντός και εκτός τάξης.

Το ΕΚΟΜΕ, ως βασικός και επίσημος πλέον συνεργάτης του Φεστιβάλ στην Ελλάδα από φέτος, συμμετείχε στην Κριτική Επιτροπή προεπιλογής των ταινιών, επιμελήθηκε την ελληνική απόδοση των φύλλων εργασίας που συνοδεύουν τις 15 ταινίες κινουμένων σχεδίων, και στηρίζει επικοινωνιακά τις δράσεις του Φεστιβάλ στην εκπαιδευτική κοινότητα. Από την 1η Απριλίου έως και τις 24 Ιουνίου 2022, όλο το υλικό του Φεστιβάλ είναι ελεύθερα προσβάσιμο και χωρίς διαφημίσεις, κατόπιν εγγραφής, για 5 ηλικιακές κατηγορίες  (3-18 ετών).

Συνδεθείτε μαζί μας την Τετάρτη, 13 Απριλίου, 17.00-18.00 για να ταξιδέψουμε στον κόσμο του animation. Εγγραφές μέσω της πλατφόρμας ZOOM εδώ: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qavl4iPJQHWIH73k76jYaQ.

Το webinar θα μεταδοθεί και μέσω livestream από το EKOME Facebook, @ekomemedia.

Περισσότερα για τις δράσεις του ΕΚΟΜΕ για τη Παιδεία στα Μέσα και την Πληροφορία εδώ: https://www.ekome.media/el/ekpaideysi/.

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες: 214 4022522, 214 4022534

από κάτω από: Ανακοινώσεις, Δράσεις, Πολιτιστικές| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο webinar του ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με το Takorama International Animation Festival 2022    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

     

       4ο    ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΤΑΣ

    Πώς θα έρθετε στο σχολείο μας: ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

     

     

     

     12

    Στεγαζόμαστε σε κτηριακό συγκρότημα το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Το σχολείο βρίσκεται σε κοινό αύλειο χώρο με το  4ο ΓΕΛ Άρτας.

    Το κτήριο είναι παλαιό, αποτελείται από 6 αίθουσες των κανονικών τμημάτων εκ των οποίων οι 4 διαθέτουν υπολογιστές και προτζέκτορα ενώ οι υπόλοιπες με συμβατικούς πίνακες, 1 εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προτζέκτορα και οθόνη προβολής, 1 αίθουσα φυσικών επιστημών με προτζέκτορα, 1 αίθουσα ξενόγλωσσων μαθημάτων με προτζέκτορα, 1 αίθουσα μουσικής μη εξοπλισμένη, 1 αίθουσα των καλλιτεχνικών. Επίσης δύο μικρές αίθουσες των τμημάτων ένταξης και 1  αίθουσα της ομάδας ΕΔΥ. Διαθέτει δυο αύλειους χώρους, εκ των οποίων ο 1ος  διαθέτει ένα διαγραμμισμένο γήπεδο Καλαθοσφαίρισης και ο 2ος ένα γήπεδο Πετοσφαίρισης,  καθώς και κλειστό Γυμναστήριο κοινό με το 4ο Λύκειο.

                                                                            ΑΥΛΗ

                                                                     

                                                                       ΕΙΣΟΔΟΣ

    Οι Τοιχογραφίες είναι έργα του κ.Τσιούρη Αλέξανδρου Καθηγητή Καλλιτεχνικών του σχολείου μας με τη συνδρομή των μαθητών μας.

                                     

                                                      ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΟΙ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

    252607991 276070464451897 2121704300769815085 n

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

     

                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

     

     

    ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

           ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

    1.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

    2.ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ(ΓΑΛΛΙΚΗΣ)

    IMG 20220204 134204

     

    3.ΦΥΣΙΚΗΣ

    ΚΑΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  

     



    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων