ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

  1. Οι μαθητές/τριες προσέρχονται στο σχολείο μόνο τις ημέρες που έχει μάθημα η ομάδα τους.
  2. To σχολείο θα λειτουργήσει με αναμορφωμένο πρόγραμμα.
  3. Οι πόρτες εισόδου θα ανοίγουν στις 8: 15πμ. Δε θα πραγματοποιείται η πρωινή συγκέντρωση του σχολείου, αλλά οι μαθητές ένας ένας θα εισέρχονται στις τάξεις τους.
  4. Τα απουσιολόγια θα τα φέρνουν στην τάξη και θα τα συμπληρώνουν οι καθηγητές (όχι οι απουσιολόγοι).
  5. Με την είσοδο στην τάξη όλοι απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό. Το ίδιο γίνεται και μετά από κάθε διάλειμμα. Η χρήση μάσκας και γαντιών είναι προαιρετική.
  6. Μέσα στην τάξη οι μαθητές/τριες κάθονται στις θέσεις που τους υποδεικνύουν οι καθηγητές τους αλφαβητικά. Δεν μετακινούνται σε άλλες.
  7. Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν στην τσάντα τους τα απαραίτητα (μολύβια, τετράδια, γόμες, κ.λπ.). Απαγορεύεται να δανείζονται και να δανείζουν αντικείμενα.
  8. Στα διαλείμματα η Α΄ τάξη θα προαυλίζεται στο πίσω προαύλιο, ενώ η Β΄ και η Γ΄ τάξη στο μπροστινό (η Γ’ τάξη στην περιοχή του μπάσκετ και η Β΄ στα παγκάκια).

9. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στους διαδρόμους και η είσοδος στο γραφείο των καθηγητών. Για ό,τι χρειάζονται απευθύνονται στους εφημερεύοντες                       καθηγητές.

  1. Οι μαθητές/τριες πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και στη διάρκεια του διαλείμματος (1,5 μ. απόσταση ο ένας από τον άλλον).
  2. Το κυλικείο, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων, θα είναι κλειστό. Συνεπώς, κάθε μαθητής/τρια φροντίζει να έχει μαζί του νερό ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται κατά τη διάρκεια παραμονής του στο σχολείο.
  3. Απαγορεύεται αυστηρά η επαφή με οποιοδήποτε άτομο εκτός σχολείου.
  4. Οι μαθητές/τριες που προσέρχονται στο σχολείο δεν επιτρέπεται να παραμένουν στην αυλή του σχολείου μετά το πέρας των μαθημάτων.
  5. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αδιαθεσίας επιβάλλεται να παραμείνουν οι μαθητές στο σπίτι.
  6. Οι γονείς και κηδεμόνες δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στο σχολείο παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, φορώντας μάσκα και γάντια.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση