«

»

Οκτ 11 2019

Εκτύπωσέ το Άρθρο

8ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ, 13/10/2019)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ 2019

Με σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ … ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ»

 Αγαπητοί κάτοικοι, γονείς και μαθητές,

   Σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε στον 8ο Ποδηλατικό Γύρο Ζωφριάς, που θα πραγματοποιηθεί στη συνοικία μας,  τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί.

   Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στα γραφεία του Συλλόγου Ζωφριάς – Ηρακλέους 90 (δίπλα στο  ταχυδρομείο) και ο ποδηλατικός γύρος   θα έχει την παρακάτω διαδρομή:

Για τους μεγάλους :Εκκίνηση από την Ηρακλέους 90 (γραφεία Συλλόγου Ζωφριάς) προς οδό Ισοκράτους αριστερά -προς Μεγ. Αλεξάνδρου δεξιά – προς οδό Κλεισθένους αριστερά-   αριστερά   προς την οδό Προμηθέως- κατά μήκος όλης της οδού –αναστροφή στην ΜΑΚ προς Μεγ. Αλεξάνδρου- δεξιά στην οδό Διονύσου-αριστερά στην Ηρακλέους και τερματισμός στον Σύλλογο. (περίπου 7 χλμ.)

Για τα μικρά  παιδιά  που δεν θα κάνουν την μεγάλη διαδρομή, θα γίνει ποδηλατοδρομία σε μικρότερη διαδρομή που θα είναι:

Εκκίνηση Ηρακλέους 90 (γραφεία Συλλόγου Ζωφριάς-προς την οδό Ηλέκτρας αριστερά – αριστερά στην οδό Πυθαγόρα   – αριστερά  την οδό Πιττακού και στην συνέχεια δεξιά την οδό Ηρακλέους και τερματισμός στα γραφεία του Συλλόγου.

ΠροΣυγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί για προετοιμασία. Θα γίνουν οι αιτήσεις συμμετοχής, θα δοθούν τα νούμερα συμμετοχής (με τα οποία θα γίνει η κλήρωση των δώρων)  και 11 με 12 το πρωί θα γίνει ο ποδηλατικός γύρος.

΄Οσοι έχετε  κράνος να το φοράτε , για λόγους ασφαλείας.

Στην συνέχεια θα γίνει η κλήρωση στο θεατράκι ,στην πλατεία Ολυμπίου – Βορεινό .Θα κληρωθούν  ποδήλατα και άλλα Δώρα.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι συμμετέχοντες με τα αντίστοιχα νούμερα που θα φέρουν στο σώμα τους και που θα περάσουν υποχρεωτικά ενδιάμεσα της διαδρομής  στην οδό Κλεισθένους προς την οδό Προμηθέως.

      Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη  υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής που αφορά από κοινού το κάθε μαθητή/τρια και τους γονείς του.

     Δηλώσεις συμμετοχής θα διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου Ζωφριάς

Oι δηλώσεις συμμετοχής θα δοθούν την ημέρα της ποδηλατοδρομίας , όπου θα δοθεί και το   νούμερο συμμετοχής και  πριν την εκκίνηση της ποδηλατοδρομίας , ήτοι 10 το πρωί.

 Επισημαίνουμε , ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τα παιδιά θα παραδίδονται από τους ίδιους τους γονείς στην οργανωτική επιτροπή.. 

                                                                  Σας περιμένουμε, με τιμή

                                                                          Οι Σύλλογοι

Για το Δ.Σ. οι πρόεδροι:

Πολ. & Εξωρ.Ζωφριάς  κ. Κωβαίου Ευαγγελία (6981570634)

Σκακιστικός Ομιλος « Τριαντάφυλλος Σιαπέρας»  κ. Ζαχουλίτης Γιώργος  (6972035013)

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς: http://syllogoszofrias.blogspot.com/

από όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες:

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymanliosion/2019/10/11/8os-podilatikos-gyros-zofrias-13-10-2019/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων