«

»

Φεβ 11 2016

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ (ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ, 7/2/2016)

Η εκδήλωση, ψυχή της οποίας υπήρξε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιγνάτιος, είχε ιδιαίτερη επιτυχία και περιελάμβανε μεταξύ άλλων διδακτική ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες, αποσπάσματα από τις διδαχές τους, ανέκδοτα εμπνευσμένα από τη σχολική ζωή, «μαργαριτάρια» μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου, απόσπασμα από ταινία με το Χοντρό και το Λιγνό στο κολέγιο της Οξφόρδης, σχετικά τραγούδια από τη χορωδία κ.ά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής κ. Παππούς Χ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Καμπόλης Δ., Χατζητρακόσιας Ν., Μπρέμπος Σ. και Οικονομάκης Μ., ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών κ. Καμαρινόπουλος Π., η Τοπική Σύμβουλος κ. Χριστοπούλου Μ., ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Μαυροειδής Γ., ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Ζωφριάς, η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων και η καθηγήτρια κ. Σώρρα Β. 

Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση από μαθητές μας του τρόπου με τον οποίον διδάσκονται να σχεδιάζουν το πρόσωπο ενός αγίου στα δωρεάν μαθήματα αγιογραφίας που παρακολουθούν στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου. Πρόκειται για το Χαράλαμπο Βασιλάκη, τη Νίκη Ροζάκη, τον Βασίλη Λιάσκο, το Νίκο Μπαλαμπάνη και τον Κων/νο Βελτσίστα. Ο Λέντιο Ιντρίζι συνόδευσε τα τραγούδια της χορωδίας με το τουμπερλέκι του, ενώ η Βάλια Λαμπρινοπούλου απήγγειλε ποιήματα για τους Τρεις Ιεράρχες.

Συγχαρητήρια, παιδιά, για την ενεργή σας παρουσία!ΓΡΑΜΜΑΤΑ 2 ΓΡΑΜΜΑΤΑ 3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ 4

ΓΡΑΜΜΑΤΑ 1

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymanliosion/2016/02/11/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων