ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΦΡΙΑΣ

Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς το βράδυ της Κυριακής (1ης Νοεμβρίου), με την επιμέλεια του εφημέριου του ναού Πατρός Ιγνατίου. Η εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν παλιοί και τωρινοί μαθητές μας, περιελάμβανε μεταξύ άλλων επίκαιρο λόγο, ποιήματα από τα παιδιά του κατηχητικού, παρουσίαση γελοιογραφιών του ’40, ευφάνταστο θεατρικό μονόπρακτο-κωμωδία με διδακτικό περιεχόμενο, γραμμένο από τον Πατέρα Ιγνάτιο, νοσταλγικά τραγούδια από τη χορωδία αλλά και την ξεχωριστή καλλιτέχνιδα Μαρίζα Κωχ, στην οποία ήταν αφιερωμένη η βραδιά. Ο Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ Ασπρολούπος τίμησε εκ μέρους του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αθηναγόρα την κυρία Μαρίζα Κωχ με αναμνηστικό επιστήθιο σταυρό και περγαμηνή για την προσφορά της στην ελληνικἠ μουσική παράδοση. Επίσης, την καταξιωμένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό είχε την ευκαιρία να τιμήσει ο Δήμος Φυλής δια των εκπροσώπων του που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, προσφέροντάς της το έμβλημα του Δήμου Φυλής, ένα ιστορικό βιβλίο με τα μοναστήρια της Φυλής και μια ανθοδέσμη.

Περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και βίντεο μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

http://www.imiliou.gr/news/2015/11/06/me-ti-symmetoxi-tis-marizas-kox-i-ekdilosi-gia-tin-28i-oktobrioy    (“Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως”)

http://www.imiliou.gr/news/2015/11/06/me-ti-symmetoxi-tis-marizas-kox-i-ekdilosi-gia-tin-28i-oktobrioy   (“Δυτική Όχθη”)

http://www.imiliou.gr/news/2015/11/06/me-ti-symmetoxi-tis-marizas-kox-i-ekdilosi-gia-tin-28i-oktobrioy   (“Φύλαρχος”)

κωχ 2 κωχ 3 κωχ 4 κωχ 5 κωχ 8 κωχ 6

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση