ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 4ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ (14/3/2015)

 P1010018

Το 4ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα σκακιού Δήμου Φυλής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου στο σχολείο μας, με πολλές συμμετοχές μαθητών προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Τους αγώνες ακολούθησε η τελετή λήξης και η απονομή των επάθλων (μεταλλίων και κυπέλλων) στους νικητές.

Διοργανωτές ήταν ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα”, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλογος Ζωφριάς, ο Σκακιστικός Όμιλος Άνω Λιοσίων “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας” και η Α/βάθμια και Β/θμια Επιτροπή Δήμου Φυλής.

Στην τελετή λήξης, την οποία παρουσίασε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς κ. Κωβαίου Ευ., παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας Δήμου Φυλής και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Χατζητρακόσιας Ν., ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Δήμου Φυλής κ. Καμαρινόπουλος Π., η Δημοτική Σύμβουλος Άνω Λιοσίων κ. Χριστοπούλου Μ., ο προπονητής κ. Αγραππίδης Θ., μέλη των Δ.Σ. των οργανωτικών φορέων, και φυσικά οι γονείς των μαθητών.

Στους αγώνες συμμετείχαν και διακρίθηκαν και τρεις μαθητές μας:

ο Κωνσταντίνος Ματθαίου (Α΄ τάξη), ο Γιώργος Μπελίτσας (3ος στην Α΄ τάξη) και

η Αρβανίτη Κατερίνα (2η στη Γ΄ τάξη),

ενώ στην κατηγορία των Γυμνασίων το σχολείο μας αναδείχτηκε πρώτο.

Συγχαίρουμε όχι μόνο τους νικητές αλλά και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες και τους ευχόμαστε “καλή επιτυχία” στις επόμενες αναμετρήσεις τους!_MG_3264

P1010020 P1010017

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση