ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ (20/2/2015)

foto 17Αποκριάτικο πάρτυ οργάνωσε για τους μαθητές μας ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή 20/2/2015, 7.00-10.00μμ. το βράδυ στο χώρο του σχολείου. Οι περισσότεροι μαθητές ήρθαν μεταμφιεσμένοι και χόρεψαν αποκριάτικους χορούς, ενώ γονείς και μαθητές έψησαν τα σουβλάκια που είχε διαθέσει στα σχολεία της περιοχής μας ο Δήμος Φυλής για τον εορτασμό τηςΤσικνοπέμπτης, ο οποίος όμως λόγω της κακοκαιρίας δεν είχε πραγματοποιηθεί. Κολομπίνες, χαβανέζες, σπανιόλες, γατούλες, διαβολάκια, παπούδες και γιαγιάδες είχαν την τιμητική τους. Μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει πίτσες, πίτες και μεζέδες, ενώ για τους μεγάλους υπήρχε κρασί. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Λιάπης, ο κ. Σιγάλας, οι μαθητές της Γ΄ τάξης Μηλιώνης Κώστας και Χωματάς Αλέξανδρος, καθώς και ένας μαθητής από άλλο σχολείο, έψηναν ακούραστα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η κ. Θεοδωροπούλου (Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων), η κ. Βασιλειάδου (μέλος του Συλλόγου Γονέων) και η κ. Ρόβα προσέφεραν σε μαθητές και γονείς φαγητά και αναψυκτικά, ενώ παρευρίσκονταν και βοηθούσαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων κ. Καρίπης, κ. Χρονόπουλος κ.ά.

Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε όταν ο κ. Λιάπης ανακοίνωσε πως θα γίνει διαγωνισμός για την καλύτερη μεταμφίεση και ως τέτοια επιλέχτηκε μια “γριά” και ένας “γέρος”, που ήταν περσινοί μαθητές μας, στους οποίους ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί από ένα τάμπλετ τις επόμενες ημέρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κρεμμύδας Γ., ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών κ. Καμαρινόπουλος Π., ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Χατζητρακόσιας Ν., ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αργυρόπουλος Αργ. και η Πρόεδρος του “Κοινωνικού Σπιτιού” Ζωφριάς κ. Σερεπίσου Ελ., ενώ την ευθύνη για τα ηχητικά συστήματα και τη μουσική είχε ο Δημήτρης Σύρος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες από το πάρτυ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα http://fylarhos.blogspot.gr/2015/02/4_21.html

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν. Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε καλά, για να επαναλάβουμε το εγχείρημα.

foto 1 foto 13 foto 4 foto 12 foto 3     foto 21

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση