«

»

Οκτ 14 2013

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤRASH ART (2013-2014)

IMG_6158Στο 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων η ανακύκλωση γίνεται πράξη, με χρηστικά και ΜΟΔΑτα αντικείμενα!

Η επιτυχημένη παρουσία του 4ου γυμνασίου, στον πολιτισμό και τις επιστήμες με τη συμμετοχή μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Media Awards στο Βέλγιο και τη βράβευση στον 7ο διαγωνισμό πειραμάτων και κατασκευών που διοργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Αιγάλεω της ταινίας κινουμένων σχεδίων <Εύρηκα>, συνεχίστηκε και πέρυσι:
• με τη θαυμάσια θεατρική παράσταση ‘’ΌΡΝΙΘΕΣ’’ του Αριστοφάνη,
• με τη διάκριση και χρηματοδότηση από την Γ.Γ. Νέας Γενιάς ως καινοτόμο δράση για την κατασκευής Βιοντίζελ (πρόγραμμα «Ελιά»),
• με το βραβείο κατασκευής καλύτερης φωλιάς πουλιών στο πάρκο Τρίτση (πρόγραμμα «Δάσος»),
• Με χειροποίητα σαπουνάκια, τις πασχαλινές λαμπάδες και με την αξιέπαινη αυθόρμητη φιλανθρωπική δραστηριότητα, τα οποία είναι μόνο μικρό μέρος της πολυδιάστατης βιωματικής δραστηριότητας μαθητών και καθηγητών του σχολείου μας.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ανακύκλωση. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και η καλή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των μαθητών μετέτρεψαν ‘’άχρηστα ‘ υλικά σε καταπληκτικά κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας, με φόντο τον Πύργο του Άϊφελ από κρεμάστρες!
Τα έργα θα εκτεθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στη ΧΑΝ Αθηνών (Ακαδημίας 36 & Ομήρου, Αθήνα) στα πλαίσια έκθεσης δημιουργιών από ανακύκλωση, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης: Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Φύση χωρίς Σκουπίδια»
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και τις δύο ημέρες, προκειμένου να την επισκεφθούν αλλά και να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες οι γονείς και τα παιδιά τους. Σημειώνεται ότι την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα γίνουν Εργαστήρια απασχόλησης και επίδειξης για το κοινό.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/4gymanliosion/2013/10/14/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-trash-art/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων