ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2013

Ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης στις 7 Μαρτίου 2013 άρχισε στις 11.30 πμ, και περιελάμβανε τον διαγωνισμό παρουσιάσεων στα πλαίσια της καμπάνιας κατά της ενδοσχολικής βίας με αφορμή την ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας (6/3/13). Διαγωνίστηκαν οι μαθητές των τριών τμημάτων της Α γυμνασίου με παρουσίασει θεατρικών δρώμενων που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές αναπαραστώντας σκηνές από τη σχολική και οικογενιακή ζωή.
Το τμήμα Α1 παρουσίασε σκινές γύρο από το οικογενειακό τραπέζι δύο οικογενειών και σύγκρινε τις διαφορές στην κουλτούρα κάθε οικογένειας αλλά και τις κοινές ρίζες της κοινωνίας μας. Την σκινοθεσία έκαναν μαθητές της Γ τάξης. Το τμήμα Α2 παρουσίασε σκινές από το διάλειμμα και κυρίως κατά την διανομή των μικρογευμάτων που διανέμονται στο σχολείο μας. Το Α3 παρουσίασε σκινές από την σχολική ζωή και κυρίως τι γίνεται στην τάξη κατά την ώρα του μαθήματος και κατά την ώρα του διαλείμματος. Επίσης δημιούργησε και παρουσίασε βίντεο από το 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων.
Οι μαθητές με ρεαλιστικό και δημιουργικό τρόπο συνέκριναν τι γίνεται αλλά και τι θα έπρεπε να γίνεται μέσα στο σχολείο.αξιοποιόντας όλη την εμπειρία που απέκτησαν από την συμμετοχή τους στις προηγούμενες σχολικές εορτές του σχολικού έτους 2012-2013. Τα βραβεία που δώθηκαν στα τρία τμήματα που διαγωνίστηκαν ήταν ένας μαγνιτικός πίνακας καθώς και δύο παγκόσμιοι χάρτες προσφορά του βιβλιοπωλείου Γραφή στα Άνω Λιόσια.
Μετά την απονομή των βραβείων οι μαθητές της Γ και Β τάξης έψησαν σουβλάκια στο προαύλιο του σχολείου μας. Τα σουβλάκια πρόσφερε ο πρόεδρος του Γραφείου Παιδείας κ. Δρόλιας Θ.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Γραφείου Παιδείας κ. Δρόλιας Θ. και ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν οι μαθητές του σχολείου μας, γονείς και πρώην μαθητές μας. Την εκδήλωση χεραίτησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χατζιτρακόσιας Ν. και η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων κ. Γκιζιάκη Μ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση