ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΠ/ΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (18-20/4/2019)

Τριήμερη Εκδρομή της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής ομάδας του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων στην πόλη των Ιωαννίνων
i) Έκθεση Εκδρομής
Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Αναζητώντας μία βιώσιμη πόλη» καθώς και του πολιτιστικού προγράμματος «Μία πόλη στα σύννεφα” , που εκπονούνται από ομάδες μαθητών της Γ΄ τάξεως του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, πραγματοποιήθηκε στις 18, 19 και 20 Απριλίου 2019 τριήμερη εκδρομή στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.
Την 1η ημέρα συγκεντρωθήκαμε νωρίς το πρωί στον χώρο του σχολείου προς αναχώρηση. Επισκεφτήκαμε σύντομα τα Μετέωρα και στη συνέχεια το Μέτσοβο, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μοναδικό φυσικό τοπίο και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Το απόγευμα καταλήξαμε στα Ιωάννινα, όπου τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο μας, γευματίσαμε και ετοιμαστήκαμε για την νυχτερινή μας έξοδο στην πόλη των Ιωαννίνων.
Την 2η ημέρα, αμέσως μετά το πρωινό γεύμα, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο Σπήλαιο Περάματος των Ιωαννίνων. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το νησάκι των Ιωαννίνων και το Μουσείο του Αλή Πασά. Τα παιδιά μας, πραγματικά, εντυπωσιάστηκαν από τις ξεναγήσεις που μας έγιναν και στα δύο. Κατόπιν επιστρέψαμε στην πόλη, όπου γευματίσαμε. Αμέσως μετά συγκεντρωθήκαμε ακριβώς μπροστά στην είσοδο του κάστρου των Ιωαννίνων και περιηγηθήκαμε τα σοκάκια του και το Ιτς Καλέ. Κυριολεκτικά, σε αυτή την απογευματινή μας βόλτα, βρεθήκαμε σε μία άλλη εποχή! Αργότερα μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούμε, να γευματίσουμε και να ετοιμαστούμε για μία ακόμη εξόρμηση στην πόλη των Ιωαννίνων.
Την 3η ημέρα, αφού πήραμε το πρωινό μας, επισκεφτήκαμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη, όπου όλοι θαυμάσαμε την πιστή αναπαράσταση μορφών και γεγονότων της Ελληνικής Ιστορίας.
To μεσημέρι αναχωρήσαμε για την Αθήνα. Επιστρέψαμε στον χώρο του σχολείου αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας κουρασμένοι από την τριήμερη εξόρμησή μας, όμως γεμάτοι με υπέροχες εικόνες, εμπειρίες και ανθρώπους που θα κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας για πάντα.

ii) Αξιολόγηση προγράμματος εκδρομής – ταξιδιωτικού πρακτορείου – μεταφορικού μέσου – καταλύματος
Το πρόγραμμα της εκδρομής τηρήθηκε ικανοποιητικά σε μεγάλο βαθμό. Όμως, δεδομένης της πίεσης του χρόνου, δεν ήταν εφικτό να επισκεφτούμε όλα τα μουσεία που είχαμε προγραμματίσει, ενώ στο κάστρο των Ιωαννίνων τα μουσεία ήταν κλειστά λόγω κάποιας εκδήλωσης, όπως μας ενημέρωσαν. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να δούμε τα πλέον χαρακτηριστικά σημεία και αξιοθέατα των Ιωαννίνων. Τα παιδιά μας ήταν απολύτως συνεργάσιμα σε όλες τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της εκδρομής και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό δυσάρεστο.
Η συνεργασία μας με το ταξιδιωτικό πρακτορείο I.Q. ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα: Μας παρείχε ασφαλή και άνετη μετακίνηση με σύγχρονο διώροφο πούλμαν, 2 εξαιρετικούς οδηγούς, καθώς, και 1 υπέροχη συνοδό η οποία ήταν συνεχώς δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν.
Όσον αφορά το κατάλυμά μας, ήταν το ξενοδοχείο AAR Hotel, το οποίο ήταν με σύγχρονες εγκαταστάσεις και 14 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα – γεγονός που διασφάλιζε στο να μη μας “ενοχλούν”, αλλά, ούτε και να “ενοχλούμε” άλλα σχολεία. Το πρωινό γεύμα ήταν ικανοποιητικό. Αντιθέτως, το βραδινό γεύμα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί κάτω του μετρίου. Ίσως, αυτό, να είναι και το μόνο μελανό σημείο της παραμονής μας στα Ιωάννινα.

Οι συνοδοί καθηγητές
Γιώργος Αργυράκης
Ελευθερία Ατζάμπου
Αγγελική Καμαρινοπούλου
Βενετία Καραφώτη
Ευγενία Καψή
Βασιλική Λιπάρου

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης συμμετείχε και φέτος το σχολείο μας, με πρωτοβουλία του τμήματος Γ2. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές συνέλεξαν, πακετάρισαν και παρέδωσαν προς ανακύκλωση στο πάρκο Τρίτση 13.000 πλαστικές, χάρτινες, αλουμινένιες και γυάλινες συσκευασίες, με την καθοδήγηση της κ. Καμαρινοπούλου Αγγ. Συγχαρητήρια, παιδιά, για τη μεθοδικότητά σας και την οικολογική σας συνείδηση!

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ (ΜΑΡΤΙΟΣ 2019)

Μια δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης υλοποίησε και φέτος η εκπ/κός Καλαφάτη Αθηνά με μαθητές και μαθήτριες του Α2, του Β1 και της Γ τάξης: έκαναν καθαρισμό και δενδροφύτευση στα προαύλια του σχολείου. Τα φυτά μας παραχώρησε το Γραφείο Σχολείων, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου βοήθησε στη διάνοιξη λάκκων, ενώ η μητέρα μαθήτριας της Β τάξης (Δεσποτίδου Νικολέτας) μας παραχώρησε ευγενικά το χώμα. Τους ευχαριστούμε όλους!

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος «Walk the global walk», στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, με πρωτοβουλία μαθητριών της Γ τάξης, οι οποίες μάλιστα διένειμαν στους γονείς -την ημέρα επίδοσης των ελέγχων α τετραμήνου- την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΠ/ΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ,18-20/4/2019)

Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής

4ο Γ/σιο Άνω Λιοσίων

Πιττακού και Πυθαγόρα

Ζωφριά-Άνω Λιόσια

Τηλ. 2102587898

e mail: mail@4gym-an-liosion.att.sch.gr

Πληροφορίες: Καμαρινοπούλου Αγγ., Ατζάμπου Ελ.

 

Σήμερα Τρίτη 12/2/2019 και ώρα 8:15 και στο Γραφείο της Δ/ντριας του 4ου Γ/σίου Άνω Λιοσίων, συνήλθε η Επιτροπή Αξιολόγησης προσφορών Τουριστικών Γραφείων για την 3ήμερη εκπ/κή εκδρομή της Γ τάξης του σχολείου (61 μαθητές, 6 συνοδοί) στα Ιωάννινα στις 18-20/4/2019, στο πλαίσιο εγκεκριμένου πολιτιστικού και περιβαλλοντικού προγράμματος (Πράξη Δ/ντή 12η/12-2-2019), σύμφωνα με το άρθρο 13 της Υ.Α. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 του ΥΠΠΕΘ. Η Επιτροπή, που αποτελούνταν από τους: α)Δ/ντρια (Μπουρτζάκη Αγγέλα) β) εκπ/κούς συνοδούς (Καμαρινοπούλου Αγγελική και Ατζάμπου Ελευθερία) γ)Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Θεοδωρακοπούλου Μόνικα) δ)Πρόεδρο 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου (Χούμπαβλη Βαγγέλη) άνοιξε τις διαθέσιμες προσφορές, που ήταν οι εξής:

α)VLASSOPOULOS TRAVEL SERVICES: 165 ευρώ ανά άτομο, ξενοδοχείο ARR HOTEL (4 αστέρων) με ημιδιατροφή, 2 δωρεάν συμμετοχές και ξενάγηση στη Δωδώνη.

β)I.Q. HOLIDAYS: 158 ευρώ ανά άτομο, ξενοδοχείο ARR HOTEL (4 αστέρων) με ημιδιατροφή, είσοδο στο μουσείο Βρέλλη, στο στο μουσείο Αλή πασά, στο σπήλαιο Περάματος, εισιτήριο πλοιαρίου λίμνης Ιωαννίνων, 2 αεροπορικά εισιτήρια σε περίπτωση έκτακτης αερομεταφοράς.

γ) MANESIS : 160 ευρώ ανά άτομο, ξενοδοχείο ARR HOTEL (4 αστέρων) με ημιδιατροφή, είσοδος στο μουσείο Βρέλλη.

Στη συνέχεια η Επιτροπή αξιολόγησε τις παραπάνω προσφορές και επέλεξε την προσφορά του I.Q. HOLIDAYS, διότι ήταν η οικονομικότερη και περιελάμβανε την είσοδο σε χώρους που προβλέπονται από το πρόγραμμα της εκδρομής.

Η Δ/ντρια

Μπουρτζάκη Αγγέλα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Την περιοχή του Πηλίου και τον Βόλο επισκέφτηκε το τριήμερο 22-24/3/2018 η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου μας (28 μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης) στο πλαίσιο εγκεκριμένου Περιβαλλοντικού Προγράμματος που υλοποιεί με την καθοδήγηση των καθηγητών της. Συνοδοί καθηγήτριες ήταν η κ. Λιπάρου Β., η κ. Καψή Ευγ. και η κ. Στεφάνου Μ.

Την πρώτη μέρα οι μαθητές επισκέφτηκαν το Κ.Π.Ε. (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) Μακρινίτσας, όπου παρακολούθησαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις κρήνες της περιοχής και την αειφορική διαχείριση του νερού. Ενημερώθηκαν για την ιστορία και την αξία των 54 κρηνών που αποτελούν μνημεία της Μακρινίτσας και ανακάλυψαν την ορθολογική χρήση του νερού σε παλαιότερες εποχές. Διαφωτίστηκαν επίσης γενικότερα για τη σημασία του νερού στη ζωή μας, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους το εξοικονομούμε, το σπαταλάμε και το ρυπαίνουμε.

Την δεύτερη μέρα οι μαθητές επισκέφτηκαν την Τσαγκαράδα, όπου είδαν τον χιλιόχρονο πλάτανο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία, την Αγία Παρασκευή. Είναι ένα από τα γηραιότερα δέντρα της Ελλάδας και ίσως της Ευρώπης, με περίμετρο κορμού 15 μέτρα και ρίζες που φτάνουν τα τέσσερα μέτρα κάτω από το πλακόστρωτο της πλατείας. Το μέγεθός του και τη μακροζωία του ίσως οφείλει στις φυσικές πηγές που υπάρχουν κοντά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε 15 χρόνια το πλακόστρωτο της πλατείας ανακατασκευάζεται, καθώς οι πλάκες ανασηκώνονται σε πολλά σημεία από τις ρίζες του γιγάντιου δέντρου, δημιουργώντας πρόβλημα στους επισκέπτες. Το ίδιο άλλωστε συνέβη και με το ιερό του ναού, που ανακατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Την τρίτη μέρα οι μαθητές περιηγήθηκαν στον Βόλο, όπου μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν το Μουσείο πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα, όπου έμαθαν για τα στάδια παραγωγής τούβλων και κεραμιδιών που χρησιμοποιούνται στα παραδοσιακά οικήματα της περιοχής. Στις εγκαταστάσεις του μουσείου είδαν τα βαγονέτα, τις δεξαμενές αργίλου, τα τριβεία, τις πρέσες, τα ξηραντήρια, την κάμινο Hoffman και τα τελικά προϊόντα (τούβλα και κεραμίδια) διαφόρων τύπων, ανασυνθέτοντας έτσι την παραγωγική διαδικασία και την ζωή των εργατών μέσα στο εργοστάσιο.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα στον Βόλο, ακολούθησε η επιστροφή στο σχολείο.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Φυλής κ. Καμπόλη Δημήτρη και τον Αρχιμανδρίτη Π. Ιγνάτιο Αγ. Γεωργίου Ζωφριάς για την οικονομική ενίσχυση της εκδρομής, με την οποία δόθηκε η δυνατότητα σε μαθητές με οικονομικά προβλήματα να λάβουν μέρος. Επίσης, ευχαριστούμε τις καθηγήτριες κ. Σώρρα Β. και κ. Καραφώτη Β. για τη βοήθειά τους στα μπαζάρ των μαθητριών της Γ τάξης, τα έσοδα των οποίων ενίσχυσαν οικονομικά την εκδρομή.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ

Σε δενδροφύτευση, περιποίηση των φυτών και εργασίες καθαριότητας των προαυλίων του σχολείου επιδόθηκαν οι μαθητές και μαθήτριες διαφόρων τμημάτων, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Καλαφάτη Αθ., την εβδομάδα 26-30/3/2018, καλλιεργώντας έτσι οικολογική συνείδηση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΠΗΛΙΟ, 22-24/3/2018)

Αρ. Πρωτ. 135    Ημεςρομηνία: 6/3/2018

Σύμφωνα με την υπ αριθ. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 ΥΑ του ΥΠΠΕΘ σήμερα Τρίτη 6/3/2018 και ώρα 10:45 συνήλθε η Επιτροπή Αξιολόγησης προσφορών Τουριστικών Γραφείων για την τριήμερη εκδρομή της Γ τάξης στο Πήλιο στις 22, 23 και 24/3/2018, στο πλαίσιο εγκεκριμένου Περιβαλλοντικού Προγράμματος που υλοποιείται στο σχολείο. Η Επιτροπή, που αποτελείτο από τη Δ/ντρια (Μπουρτζάκη Αγγ.), 2 εκπ/κούς συνοδούς που υλοποιούν το πρόγραμμα (κ. Λιπάρου Β. και κ.Καψή Ευγ.), εκπρόσωπο των Γονέων (κ. Λεούση Χ.) και εκπροσώπους των μαθητών (Λέντιο Ιντ., Πάντου Δ.) εξέτασε τις διαθέσιμες προσφορές:

Another tour: 146 ευρώ ανά μαθητή με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

IQ Holidays:150 ευρώ ανά μαθητή με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Manesis: 155 ευρώ ανά μαθητή με διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Moustakas tours: 126 ευρώ με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

και επέλεξε την προσφορά του IQ Holidays, διότι προσφέρει διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, σε δωμάτια υψηλής ποιότητας, αισθητικής και άνεσης.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (22-24/3/2018)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ  Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ   ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΙΤΤΑΚΟΥ & ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΖΩΦΡΙΑ-ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, Τ.Κ.13341

 ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2102487898

 FAX: 2102487897

 Ε ΜΑΙΛ:  mail@4gym-an-liosion.att.sch.gr

 ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΝΤΡΙΑ: Αγγέλα  Μπουρτζάκη   

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. ΚΑΨΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, κ. ΛΙΠΑΡΟΥ ΒΑΝΑ                   

Ημερομηνία: 26-02-2018, Αρ. Πρωτ.:  101

Θέμα: «Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή – μετακίνηση στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος»

Λαμβάνοντας υπόψη την υπ’ αριθμ 33120/ΓΔ4/2017 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων «Περί εκδρομών – μετακινήσεων μαθητών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων», σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας προγραμματίζει τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή – μετακίνηση με τα εξής χαρακτηριστικά:

1.    Προορισμός/οί Πορταριά Πηλίου
2.    Χρονική Περίοδος ΑΠΟ 22/03/2018
ΕΩΣ  24/03/2018
3.   
Προβλεπόμενος αριθμός συνοδών 02 – 03
Προβλεπόμενος αριθμός μαθητών 25 -28
4.    Μεταφορικό/ά  μέσο/α

(Πρόσθετες προδιαγραφές)

Με τουριστικό λεωφορείο της τελευταίας πενταετίας που να πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις (ζώνες ασφαλείας, ΚΤΕΟ κ.λπ.) και να είναι στην αποκλειστική διάθεση του σχολείου σε 24ώρη βάση. Να υπάρχει έμπειρος οδηγός, ο οποίος θα βρίσκεται διαρκώς και αποκλειστικά στη διάθεση σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
5.    Κατηγορία  &  Προδιαγραφές Καταλύματος  (Δωμάτια, Διατροφή  κ.λ.π.) Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* αστέρων στην Πορταριά Πηλίου.

Τα δωμάτια των μαθητών να είναι κατά βάση τρίκλινα και των συνοδών μονόκλινα και σε ένα ενιαίο κτήριο.

6.    Λοιπές υπηρεσίες
(Επίσκεψη χώρων, Παρακολούθηση εκδηλώσεων  κ.λ.π.)
Η εκδρομή θα περιλαμβάνει μετακινήσεις και επισκέψεις στο ΚΠΕ Μακρυνίτσας, στο χιονοδρομικό κέντρο Χανίων, στην πόλη του Βόλου,  στην Ανακασιά (Μουσείο Θεόφιλου) και στους νεολιθικούς οικισμούς του Σέσκλου και του Διμηνιού.
7.    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1.     Καθημερινό πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο.

2.     Συνοδός του γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής ο οποίος θα είναι διαφορετικό άτομο από τον οδηγό.

3.   Διόδια

Προσκαλούμε τα Τουριστικά Πρακτορεία που πληρούν τις νόμιμες προδιαγραφές να καταθέσουν στο Γραφείο της Διεύθυνσης του Σχολείου σφραγισμένη προσφορά  που θα περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Υπεύθυνη δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.
  1. Ασφαλιστική Ευθύνη Διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  2. Πρόσθετη ασφάλιση, που καλύπτει τα έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
  3. Τελική συνολική τιμή του οργανωμένου ταξιδιού αλλά και επιβάρυνση ανά μαθητή.
  4. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ταξιδιωτικής ασθενείας και ατυχημάτων περίθαλψης μαθητών και καθηγητών με κάλυψη των εξόδων

μεταφοράς σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας. Να προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης μαθητή για λόγους ασθενείας

ή ατυχήματος

Η προθεσμία για την κατάθεση των κλειστών προσφορών στο Γραφείο της Διεύθυνσης του Σχολείου ορίζεται μέχρι 05/03/2018 και ώρα 12:00 .

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

 

ΑΓΓΕΛΑ  ΜΠΟΥΡΤΖΑΚΗ

 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ)

Η καθιερωμένη περιβαλλοντική δράση της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2/2/2018 στο σχολείο μας: μαθητές και μαθήτριες διαφόρων τμημάτων φύτευσαν δέντρα και θάμνους που ευγενικά μας παραχωρήθηκαν από τη Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής, ύστερα από ενέργειες των εκπ/ικών κ. Τσούπρα Γ. και κ. Καλαφάτη Αθ. Η μεταφορά των φυτών έγινε με ενέργειες του Δήμου (Αντιδημάρχου κ. Οικονομάκη). Ακολουθούν σχετικά στιγμιότυπα με τους μαθητές εν δράσει, υπό την καθοδήγηση της κας Καλαφάτη. 

 

 

Τα καλά πράγματα παίρνουν χρόνο!⏳

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το σχολείο κατά τους θερινούς μήνες θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή

Σαν σήμερα!!!

  1. 21/04/1967: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, υπό τον συνταγματάρχη Γεώργιο Παπαδόπουλο. Οι πραξικοπηματίες ορίζουν ως πρωθυπουργό τον Αρεοπαγίτη Κωνσταντίνο Κόλλια.

Απρίλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Σκακιστική άσκηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων