Αθλητικές δραστηριότητες 2017-2018

4η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού αθλητισμού Οκτώβρης  2017 « Αθλούμαι χαράζω το μέλλον»

Αγώνες στα αθλήματα ποδόσφαιρο-καλαθοσφαίριση-πετοσφαίριση. (Μεικτές ομάδες). Τουρνουά  πίνγκ-πόνκ. Δημιουργία  πανώ  με συνθήματα ,ζωγραφιές, προβολή  ταινίας .

Πρωτάθλημα Στίβου, αγοριών και κοριτσιών, μεταξύ όλων των σχολείων  της Γ΄ περιφέρειας Αθήνας.

Συμμετείχαν 17 μαθητές μας  στα αγωνίσματα: Σφαίρα, άλμα σε μήκος, δρόμους των 80μ-150μ -300μ-1000μ. Όλοι οι μαθητές μας αγωνίστηκαν καταβάλλοντας την μεγαλύτερη προσπάθεια ,και κατάφεραν  οι 14 από αυτούς,  να περάσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων. Την δεύτερη ημέρα ,όλοι πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα και είχαμε και τρία μετάλλια. Πρώτη θέση στην σφαίρα αγοριών: Βαβύλης  Θεόδωρος Γ΄ τάξη. Δεύτερη θέση στο άλμα σε μήκος κοριτσιών Φερεντίνου  Ανδριάνα Β΄ τάξη. Τρίτη θέση στα 300μ αγοριών Μπιτσαξής Κωνσταντίνος Γ΄ τάξη.

Εσωτερικό πρωτάθλημα

Όπως κάθε χρόνο  διοργανώσαμε το εσωτερικό πρωτάθλημα στα ομαδικά αθλήματα Πετοσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου για όλα τα παιδιά του σχολείου. Η καθολική συμμετοχή των μαθητών δηλώνει την ανάγκη τους να παίξουν, να εκτονωθούν, να διασκεδάσουν αλλά και την ανάγκη  για ομαδική δράση, συνεργασία και αγωνιστικότητα. Οι μαθητές φτιάχνουν τις ομάδες τους, τα συστήματα τους, προπονούνται, φροντίζουν τις αλλαγές τους, τις εμφανίσεις τους, γράφουν αστεία συνθήματα και συνεργάζονται για το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας τους .Κάθε μαθητής έχει δικαίωμα συμμετοχής σε δύο αθλήματα επιλογής του. Διαιτητές των αγώνων είναι καθηγητές  του σχολείου, που κάθε χρόνο βοηθούν με χαρά, καθώς και μαθητές παρελθόντων ετών που δεν μας ξεχνούν!

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-Συμμετείχα στο βόλλεϋ και στο ποδόσφαιρο, δεν αντιμετώπισα καμία  δυσκολία. Μου άρεσε πιο πολύ ,το πώς δουλέψαμε σαν ομάδα.

-Κάθε χρόνο συμμετέχω και θα ήθελα να το ξανακάνω.

-Αντιμετώπισα δυσκολίες στο μπάσκετ, αλλά δεν πειράζει! Βοήθησα κι εγώ λίγο την ομάδα!

-Περισσότερο μου άρεσε, ότι έπαιξα και βόλλεϋ φέτος!

-Βοήθησε αρκετά στην συνεργασία μας! Τον ελεύθερο χρόνο μεταξύ των αγώνων μας, καταστρώναμε τακτικές αλλά και πειράζαμε ο ένας τον άλλον.

-Όταν νικήσαμε δεθήκαμε πιο πολύ!

-Υπήρχε μεγάλη συνεργασία και παίζαμε όλοι για να νικήσουμε!

-Θέλω να προτείνω να αγοράσουμε κι άλλες μπάλες, οι αγώνες να είναι περισσότερη ώρα! Ελπίζω να γίνει και τα επόμενα χρόνια.

-Ναι θα ήθελα να συμμετάσχω και σε άλλα πρωταθλήματα γιατί είναι μια εμπειρία πολλή καλή, και πάνω από όλα, γίνεται για να διασκεδάσουμε, να χαρούμε, αλλά και να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και στις νίκες μα και στις ήττες!

-Μου άρεσε περισσότερο το ομαδικό πνεύμα των τάξεων!  Ενθαρρύναμε ο ένας τον άλλον!

-Ήταν όλα τέλεια ! Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ : ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Κατηγορίες: Αθλητικές δραστηριότητες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.