Το 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω διοργάνωσε μια αξέχαστη γιορτή

Στο 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω έχει γίνει θεσμός η γιορτή της λήξης των μαθημάτων, που επιμελείται ο μουσικός του σχολείου μας  πατήρ Δημήτριος Κατσουρός. Οι παρευρισκόμενοι είχαν και φέτος την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα με σκετς, χορευτικά και πολλή πολλή μουσική και τραγούδι!

Οι εύστοχες επιλογές τραγουδιών και μουσικών θεμάτων ελληνικού ρεπερτορίου ταξίδεψαν τους παρισταμένους με «χρώματα» από το παραδοσιακό, το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το έντεχνο τραγούδι.

Η ορχήστρα και η χορωδία ξεκλείδωσαν τις καρδιές και τα χείλη. Ένα αυθόρμητο ρυθμικό παλαμάκι συνόδευε τραγούδια ριζωμένα βαθιά στην ψυχή. Τα προβλήματα μεριάστηκαν για λίγο και έμειναν έξω  από την πόρτα του σχολείου, «άρωμα» Ελλάδας πλημμύρισε το αμφιθέατρο!

Στην εκδήλωση εκτός από τους γονείς και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση, και αντιπροσωπεία από εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.  Μεταξύ των δύο σχολείων υπήρξε  νωρίτερα γόνιμη συνεργασία η οποία αναμένεται να συνεχιστεί.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Σχολικές εορτές, Χορωδία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.