Αθλητικές δραστηριότητες 2016-2017

ΟΚΤΩΒΡΗΣ:  ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Κάθε χρόνο την ημέρα αυτή οι μαθητές μας φτιάχνουν ομάδες  πετοσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πινκ-πονκ  και συμμετέχουν στους αγώνες, που  διεξάγονται  στο σχολείο μας. Είναι μια μέρα δράσης, χαράς, που οι μαθητές  γνωρίζονται καλύτερα, συνεργάζονται  μεταξύ τους  και προσπαθούν για το καλύτερο  αποτέλεσμα των ομάδων τους!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   (3 ΟΝ 3)

(«ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»)

Όλα τα τμήματα, όλων των τάξεων, έφτιαξαν τις ομάδες τους και  έπαιξαν μεταξύ τους. Οι αγώνες έγιναν μέσα στο σχολείο, με διαιτητές  και γραμματείες  μαθητές μας. Αγόρια και κορίτσια με μεγάλο πάθος  αγωνίστηκαν και έβγαλαν πρωταθλητές. Το τμήμα Γ1 στα αγόρια και το τμήμα Β4 στα κορίτσια. Μία εβδομάδα οι μαθητές μας γνώρισαν καλύτερα το άθλημα και τους κανόνες του.  Το σπουδαιότερο όμως  ήταν ότι με την συμπεριφορά τους, με συνθήματα και ζωγραφιές , έστειλαν μηνύματα  προς όλους  κατά της βίας και του ρατσισμού. Είπαν όχι σε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ενάντια σε ανθρώπους αδύναμους ,πονεμένους, διαφορετικούς.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Η χρονιά τελειώνει με τα καλύτερα!!!

Όλοι οι μαθητές του σχολείου, αγόρια- κορίτσια, από πολύ νωρίς , φτιάχνουν τις ομάδες τους, κάνουν προπονήσεις, ετοιμάζουν τις εμφανίσεις τους με χιούμορ και φαντασία για το καθιερωμένο πια  πρωτάθλημα. Η συμμετοχή των μαθητών είναι καθολική! Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, μέσα σε χρώματα και χαρούμενες φωνές, οι σφυρίχτρες των διαιτητών δηλώνουν την έναρξη των αγώνων. Με πολλή σοβαρότητα η κάθε ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στο τέλος των αγώνων  κάποιοι μαθητές πανηγυρίζουν για την νίκη τους ,κάποιοι  στεναχωριούνται για την ήττα τους, όμως όλοι έχουν ευχαριστηθεί τις δύο αυτές ημέρες των αγώνων και περιμένουν την επόμενη χρονιά με ανυπομονησία και ελπίζοντας σε περισσότερες νίκες της ομάδας τους.

ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ:  ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΚΡΙΒΗ, ΜΠΑΛΙΑΜΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Πατήστε  εδώ για να δείτε φωτογραφικό ύλικο από τις αθλητικές δραστηριότητες.

Κατηγορίες: Αθλητικές δραστηριότητες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.