Επίσκεψη στο Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω

Την Πέμπτη 5/2/2015 οι μαθητές του τμήματος Α4 του σχολείου μας, επισκέφτηκαν το Ιστορικό Λαογραφικό Οικομουσείο Αιγάλεω. Ο πολιτισμιολόγος κ. Περίσσος Γιάννης και ο ιδρυτής πρόεδρος του μουσείου, κ. Περράκης Γιάννης μας ξενάγησαν στις ενδιαφέρουσες συλλογές του μουσείου. Παράλληλα τα παιδιά χρησιμοποίησαν μηχανές και εργαλεία παλαιότερων εποχών με σκοπό να καταλάβουν τη χρησιμότητα και τη λειτουργία τους. Αν θέλετε να επιχειρήσετε και εσείς ένα ταξίδι στο παρελθόν, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Ι.Λ.Ο.Α. (Δημαρχείου 33, Αιγάλεω., τηλ: 2105907174 Κιν: 6977913561). Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη μας.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Δημοσιεύθηκε στην Γενικά άρθρα, Εκπαιδευτικά Προγράμματα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.