Δράσεις για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ “European Goodwill Cup”

Στα πλαίσια των δράσεων του «Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Καλής Θέλησης» του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, οργανώθηκαν μια σειρά από δράσεις με το 1ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω. Διοργανώθηκε θεατρική παράσταση με αφορμή τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Έτσι στις 17 Νοεμβρίου, το 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω υποδέχτηκε τα μέλη του 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω στο αμφιθέατρο του για την παρακολούθηση της παράστασης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο τύπου για την παράσταση καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, οι 26 μαθητές του τμήματος Α3, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου: Βουρλούμη Βασίλη, Παπαθωμά Χρύσα και Ιωάννου Αγγελική, συμμετείχαν ενεργά στα μαθήματα πρόληψης και αντιμετώπισης παθήσεων που διοργανώνονται από τις υπεύθυνες Βάρκα Μαρία (νοσηλεύτρια), Ατζέμη Κατερίνα (κοινωνιολόγο) του 1ου ΚΑΠΗ Αιγάλεω.
Οι μαθητές μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια που έφτιαξαν ανά ομάδες στο μάθημα της Βιολογίας και παρουσίασαν στα μέλη του ΚΑΠΗ τέσσερις μυοσκελετικές κακώσεις (ισχιαλγία, οστεοπόρωση, οστεοαρθρίτιδα και κατάγματα).
Στο τέλος ακολούθησε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των μαθητών, του κοινού και της φυσικοθεραπεύτριας, Αναπλιώτη Δώρας που παρακολούθησε την παρουσίαση. Απαντήθηκαν ερωτήσεις από τους μαθητές και τα μέλη του ΚΑΠΗ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια επόμενη συνάντηση.

activity3_6 activity3_18

Πατήστε εδώ για να δείτε τα φυλλάδια που μοιράστηκαν στα μέλη του ΚΑΠΗ καθώς και φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την παρουσίαση μας.

Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.