ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Α΄ΤΡΙΜΗΝΟΥ

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι η βαθμολογία του Α΄τριμήνου θα δοθεί την Τρίτη 19/12/2023 και ώρα 13.30 . Η ενημέρωση των γονέων θα γίνει ως εξής : οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των τάξεων Α, Β, Γ, Δ θα ενημερώσουν τους γονείς για την επίδοση των μαθητών/τριών στο Α΄τρίμηνο στις μηνιαίες ενημερώσεις τους(του Δεκεμβρίου) , όπως σας ειδοποιούν οι εκπαιδευτικοί και όπως έχουν αναρτηθεί στο blog του σχολείου στην καρτέλα “Ημέρες και ώρες επικοινωνίας γονέων”.
Στις 19/12/2023 θα δοθούν σε φάκελο στους μαθητές/τριες της Γ΄και Δ΄τάξης η βαθμολογία του Α΄Τριμήνου και θα γίνει ενημέρωση και επίδοση της βαθμολογίας του Α΄τριμήνου στους γονείς της Ε΄και της ΣΤ΄
Ο προγραμματισμός αυτός γίνεται για να λειτουργήσει το ολοήμερο με ασφάλεια,τόσο σε αίθουσες όσο και σε αριθμό μαθητών/τριών.
Η ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα του σχολείου θα γίνεται, αποκλειστικά και μόνο, από το blog του σχολείου.Στην καρτέλα “Ημέρες και ώρες επικοινωνίας γονέων” υπάρχουν όλες οι ώρες και οι ημέρες που μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων αλλά και τηλεφωνικά με τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων στο τηλέφωνο 2107779959.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Σταυρούλα Γεωργακλή