ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/22 – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα  θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα   12 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της  Α΄ Τάξης θα προσέλθουν το χρονικό διάστημα 08.10 με 08.25  από την πόρτα του πάρκιν δίπλα από το στρατόπεδο. Θα μπαίνουν μαζί και οι συνοδοί γονείς και θα ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών. Θα έχουν μαζί τους τσάντα για να πάρουν τα βιβλία τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των υπόλοιπων τάξεων, θα προσέλθουνagiasmos 696x522 το χρονικό διάστημα 08.10 με 08.25  από την κανονική πόρτα του σχολείου  και  θα έχουν μαζί τους  τις τσάντες τους  για να πάρουν τα βιβλία τους.

Ο Αγιασμός  για το σύνολο των παιδιών και εκπαιδευτικών  θα γίνει στο προαύλιο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα παραλάβουν τα βιβλία στα τμήματά τους και θα αποχωρήσουν στις 09:25 η  Α΄ τάξη από την πόρτα πάρκινκ και οι τάξεις Β΄ και Γ΄ από την κανονική πόρτα.

Στις 09:30 θα αποχωρήσουν η Δ΄ τάξη από την πόρτα πάρκινκ και οι τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ από την κανονική πόρτα.

Την Τρίτη 13/9/2022 το σχολείο θα ξεκινήσει με πλήρες .jpgπρόγραμμα (πρωινό, ολοήμερο, διευρυμένο και Πρωινή Ζώνη).

Το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει το πρώτο διάστημα. Το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων επίσης δεν θα ξεκινήσει αμέσως. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να φροντίσετε να έχουν τα παιδιά σας μαζί τους το κολατσιό  τους και τα παιδιά του Ολοήμερου πρόχειρο γεύμα.

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.