ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑ Β΄ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-2021 (ΑΦΟΡΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Δ΄ΤΑΞΗΣ)

Το σχολείο μας έλαβε την Εγκύκλιο για τη διδασκαλία της 2ης Ξένης Γλώσσας (Γαλλικά ή Γερμανικά) το νέο σχολικό έτος 2020-2021. Την εγκύκλιο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Θα θέλαμε να λάβετε υπόψιν σας ότι η επιλογή που θα κάνετε θα ισχύει και για την Στ΄τάξη και κατά πάσα πιθανότητα και για το Γυμνάσιο.

Οι γονείς των μαθητών μας που πηγαίνουν στην Δ΄τάξη, μέχρι  την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 παρακαλούνται να δηλώσουν την 2η ξένη γλώσσα που θα διδαχθούν το νέο σχολικό έτος τα παιδιά τους με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Τυπώνουν την δήλωση, που υπάρχει στο δεύτερο αρχείο, την υπογράφουν και την στέλνουν στο email του σχολείου 4dz@sch.gr  Στο μήνυμα θα γράφετε ως τίτλο Επιλογή 2ης ξένης γλώσσας για μαθητή ___________ και η δήλωση μπορεί να είναι συνημμένο ως pdf αρχείο (μέσω σκάνερ) ή ως φωτογραφία.
  2. Οι  γονείς που δεν διαθέτουν εκτυπωτή, σκάνερ κλπ θα στείλουν μήνυμα στο στο email του σχολείου 4dz@sch.gr  Στο μήνυμα θα γράφετε ως τίτλο Επιλογή 2ης ξένης γλώσσας για μαθητή ___________ και στο κυρίως μήνυμα θα γράφουν το ονοματεπώνυμο αυτού που κάνει τη δήλωση και ότι δηλώνει υπεύθυνα ότι το παιδί του θα παρακολουθήσει την _______ γλώσσα ως 2η Ξένη Γλώσσα το σχολικό έτος 2020-21. Με την επάνοδο στα σχολεία θα δοθεί η κανονική έντυπη δήλωση για να υπογραφεί και να υπάρχει στο αρχείο του σχολείου.



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου