Ημερίδα με θέμα “Ενδοσχολική Βία-Σχολικός Εκφοβισμός” από ψυχολόγο του Συλλόγου “Χαμόγελο του Παιδιού”

Οκτ 201515
Stop bullying 2
Stop bullying 1
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σας προσκαλούν τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015, από τις 18:00 έως τις 20:00, στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου στο πλαίσιο του προγράμματος του ΥΠΕΘ «Πρόληψη και Αντιμετώπιση Φαινομένων Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού» (http://stop-bullying.sch.gr/) με θέμα:

 

Ενδοσχολική Βία –  Σχολικός Εκφοβισμός

Τα θέματα του σχολικού εκφοβισμού και ο όρος Bullying ακούγονται τον τελευταίο καιρό συχνά από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από εμάς τους ίδιους.

  • Πόσο ξεκάθαρη όμως είναι η διαφορά των μορφών του σχολικού εκφοβισμού από τις διαφορές που καλούνται να λύσουν οι μαθητές μεταξύ τους στα πλαίσια της κοινωνικής τους ένταξης;
  • Ποιος επιπλέον πρέπει να είναι ο ρόλος των γονέων και ως που οριοθετείται η ανάμειξή τους;

Θέλοντας απαντήσεις, τις αναζητήσαμε στους πλέον ειδικούς. Ο κ.Φουσιάνος Χρήστος, ψυχολόγος του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά σας και θα συζητήσει μαζί σας.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης και τη διευκόλυνσή σας, παρακαλούμε να δηλώσετε ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου (4dimvoulas@gmail.com).

Το mail θα πρέπει να έχει θέμα: «Σχολικός Εκφοβισμός» και σε αυτό να αναφέρεται το Όνοματεπώνυμο του γονέα που θα συμμετάσχει.

Untitled

Αφήστε μια απάντηση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων