Feed
Άρθρα
Σχόλια
Αγαπητοί γονείς,
Όπως ήδη γνωρίζετε το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει από αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και το υπόλοιπο προσωπικό φροντίζουμε ώστε να είναι όλα έτοιμα, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν αποσταλεί.
Θα περιμένουμε με μεγάλη χαρά να δούμε ξανά τους μαθητές μας και θέλουμε να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε για την ασφαλή επάνοδο στα θρανία και το καλύτερο μαθησιακό αποτέλεσμα για το διάστημα που απέμεινε.
Σε αυτές τις καινούριες και ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας του σχολείου σας παρακαλούμε να έχετε κατανόηση και να μας βοηθήσετε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί!
Στο σχολείο έχουμε φροντίσει για την προσεκτική καθαριότητα όλων των χώρων και να υπάρχουν παντού αντισηπτικά χεριών, σαπούνια και χαρτί τα οποία μας προμήθευσε ο Δήμος αλλά και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου.
Οι οδηγίες για την προσέλευση των μαθητών έχουν ήδη αποσταλεί σε όλους τους γονείς και σας υπενθυμίζουμε εδώ ότι:
1. Το κυλικείο του σχολείου δεν θα λειτουργεί, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να φροντίσετε να έχουν μαζί τους τα παιδιά νερό και φαγητό.
2. Οι γονείς ΔΕΝ μπορείτε να εισέρχεστε στο εσωτερικό του σχολείου. Αφήνετε τα παιδιά στις εισόδους της αυλής και από εκεί τα παραλαμβάνετε. Αν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τη Δ/νση ή το προσωπικό του σχολείου ενημερώνετε τον εκπαιδευτικό που είναι στην είσοδο.
3. Σας παρακαλούμε να γίνεται καλός έλεγχος στην τσάντα των παιδιών πριν να έρθουν στο σχολείο ώστε να υπάρχουν τα απαραίτητα βιβλία, μολύβια, σβήστρες, χρώματα, κλπ. καθώς δεν θα μπορούν να ανταλλάσσουν ή να δανείζονται από τους συμμαθητές τους.
4. Οι καθαρίστριες του σχολείου θα βρίσκονται στο σχολείο όλη την ημέρα και θα καθαρίζουν τις αίθουσες όταν τα παιδιά θα βγαίνουν στο διάλειμμα.
5. Η χρήση της μάσκας δεν είναι υποχρεωτική στο σχολείο.
6. Τα παιδιά θα έχουν σταθερές θέσεις στην τάξη και δεν θα αλλάζουν αίθουσα (π.χ. Πληροφορικής ή Μουσικής). Μόνο για το μάθημα της Γυμναστικής οι μαθητές θα βγαίνουν στην αυλή για να αθληθούν. Επειδή δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε όργανα του σχολείου (π.χ. στρώματα, στεφάνια και μπάλες) θα σας παρακαλούσαμε αν είναι δυνατόν να φέρνουν μαζί τους τα δικά τους μπαλόνια και μαντήλια για αυστηρά προσωπική χρήση.
7. Το διάλειμμα θα γίνεται σε διαφορετικές ώρες για κάθε τάξη και στην αυλή θα υπάρχουν ορισμένα σημεία για τα παιδιά της κάθε τάξης.
8. Σε περίπτωση που στην οικογένειά σας υπάρχει άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα με προβλήματα υγείας και δεν επιθυμείτε το παιδί σας να έρχεται στο σχολείο, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση αναφέροντας τους λόγους.
9. Με την έναρξη των μαθημάτων από Δευτέρα δεν θα προγραμματιστούν άλλα μαθήματα τηλεκπαίδευσης σε ώρες μετά το σχολείο και δεν θα γίνεται ζωντανή μετάδοση του μαθήματος.
Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο 2492022458
Σας παραθέτω εδώ ένα μικρό βίντεο με οδηγίες για τα παιδιά στο σχολείο.
Η Δ/ντρια του σχολείου
Μπλάκου Θεοδώρα

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων