Feed
Άρθρα
Σχόλια

«Μια παρουσίαση δυναμική!!.. γεμάτη Ελλάδα!!

Έτσι αξιολόγησε η κριτική επιτροπή τη διάκριση των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου στο διαγωνισμό της Γαλλοφωνίας 2015, οι οποίοι βραβεύτηκαν στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015.
« Ήταν μία δημιουργία ευρηματικότατη, δυναμική αλλά και ρομαντική!! Σε συνδυασμό με το μήνυμα που έστειλε η μικρή θεατρική ομάδα, ότι η Ελλάδα είναι ένα αμάλγαμα ιστορίας, πολιτισμού, παραδόσεων και φυσικής ομορφιάς ! η όλη δημιουργία κάνει το θεατή να ονειρεύεται..να ταξιδεύει!» Αυτό ήταν το συμπέρασμα της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού.
Την επιτυχία των μαθητών αγκάλιασαν με ενθουσιασμό ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης προσωπικά, η κ. Σουρλατζή Ρούλα Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο Αντιπρόεδρος αυτής κ. Τάσος Ψύρρας, οι οποίοι ήσαν και οι χορηγοί της μετάβασης των μαθητών στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερα υπερήφανες η Σύμβουλος των καθηγητών γαλλικής ν. Λάρισας κ. Θεοδώρα Νίκου και η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη, εξήραν την όλη προσπάθεια και συνεχάρησαν τους μαθητές.
Στο ταξίδι της επιτυχίας συνόδεψαν τους μαθητές οι γονείς τους, η καθηγήτρια των Γαλλικών κ. Κατερίνα Παπαστεργίου και «τιμής ένεκεν» η κ. Ματούλα Καρανίκα.
Οι μαθητές, οι γονείς και η καθηγήτρια των Γαλλικών ευχαριστούν θερμά τη Δημοτική Αρχή για την ευγενική χορηγία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!!
ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων