Feed
Άρθρα
Σχόλια
Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 22 & 23-03-2014 στο 4ο Δημ. Σχολείο Τυρνάβου, το “Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα 2014”.
Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από το Σύλλογο Σκακιστών Λάρισας (ΣΣΛ) και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΣΚΕ).
Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκαν τα ομαδικά και ατομικά περιφερειακά σχολικά πρωταθλήματα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας για το 2014. Το Σάββατο 22/3/2014, διεξήχθησαν τα ομαδικά περιφερειακά πρωταθλήματα των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και Λυκείων και την Κυριακή 23/3/2014 τα ατομικά περιφερειακά πρωταθλήματα των νηπιαγωγείων, δημοτικών γυμνασίων και λυκείων.
Σε αυτά συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τους νομούς Φθιώτιδας, Μαγνησίας. Ευρυτανίας, Βορ. Εύβοιας, Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων. Η μεγάλη σκακιστική γιορτή ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς, του πρόεδρου της ΕΣΣΚΕ κ. Παναγιώτη Στασινού , γιατρού των αγώνων, της προέδρου του Σ.Σ. Λάρισας και δ/ντριας των αγώνων κ. Ασημίνας Ερκετζίκη και του δ/ντή του 4ου Δημοτικού σχολείου Τυρνάβου.
Μια μεγάλη ομάδα εθελοντών διαιτητών, αθλητών και μελών των σωματείων της περιοχής, με όλο το ΔΣ της Ένωσης βοήθησαν και εργάστηκαν 3 ημέρες στην τοποθέτηση και κατανομή του σκακιστικού υλικού και του αριθμού των συμμετεχόντων , στις αίθουσες του σχολείου, στις εγγραφές , στις κληρώσεις, στην διαιτησία, για πρώτη φορά με βοηθούς 30 περίπου εθελοντές μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δημοτικού σχολείου, που συμμετείχαν με μεγάλη χαρά, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, στην ομάδα των διοργανωτών.
Η πρωτοβουλία αυτή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, αποτελεί πανελλαδική καινοτομία και τα σωματεία μέλη της ΕΣΣΚΕ, φιλοδοξούν να συνεχιστεί στις σχολικές διοργανώσεις. Τα παιδιά του 4ου Δημ. Σχολείου Τυρνάβου είχαν κατασκευάσει τα πιόνια για το επιδαπέδιο σκάκι τα οποία έστησαν στην αυλή του σχολείου και έπαιξαν. Στο τέλος των αγώνων οι διοργανωτές έδωσαν δώρα και τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές μαθητές του 4ου Δημ. Σχολείου Τυρνάβου
Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This photo slideshow made with Smilebox

Σελίδες: 1 2

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων