ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Μετά από απόφαση του Δημάρχου  για προσωρινή διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου Παλλήνης την Τρίτη 30-1-2024  λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πρόγραμμα εξ αποστάσεως διδασκαλίας θα πραγματοποιηθεί βάσει του προγράμματος μαθημάτων της δια ζώσης διδασκαλίας (ισχύει το πρόγραμμα του σχολείου για την κάθε ημέρα) ακολουθώντας το παρακάτω ωράριο.

webex 22

https://blogs.sch.gr/4dimpall/files/2024/01/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-1.pdf

(Βάσει του ΦΕΚ 56159/ τ. Β΄4188/ 10.09.2021 οι διδακτικές ώρες στη σύγχρονη εξ αποστάσεως Εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο είναι 30 λεπτών.)

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Σχολείου

Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι από τις 22/01/2024 αλλάζει η διαδικασία υποβολής αιτήματος από γονείς/κηδεμόνες για αξιολόγηση παιδιών από το 1ο ΚΕΔΑΣΥ Ανατολικής Αττικής. Τα αιτήματα αξιολόγησης θα γίνονται δεκτά μόνο δια ζώσης στο κτήριο που στεγάζεται το 1ο ΚΕΔΑΣΥ Αν. Αττικής.



Λήψη αρχείου

Κοπή

  Τη Δευτέρα 15  Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας  για το καλό της Νέας Χρονιάς με την ευγενική προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας!

  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, εκπροσωπούμενος από τον κο Γαϊτανίδη & την κα Παπανδρέου, πρόσφερε βασιλόπιτες φτιαγμένες από γονείς μαθητών του κάθε τμήματος. Ο τυχερός/η τυχερή που βρήκε το φλουρί πήρε ως  δώρο ένα βιβλίο κι ένα χειροποίητο γούρι. Μια ξεχωριστή βασιλόπιτα προσφέρθηκε στους/στις  εκπαιδευτικούς του σχολείου και κόπηκε στο Γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων από τη Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας με ανταλλαγή πολλών ευχών για το 2024!

 Με την παρουσία του μας τίμησε και ο πρώην Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κος Κωνσταντίνος Σμέρος.

 Ευχόμαστε να είναι καλό και δημιουργικό το 2024 για τους μαθητές/τις μαθήτριες, τις οικογένειες και τη σχολική μας κοινότητα.

βασιλόπιταδωράκια μαθητών

Γιορτή Χριστουγέννων

Οι μαθητές της Α’ & Β’ τάξης με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους κα Μαρίνα Κάππα και κα Πανούλα Χρυσανθοπούλου παρουσίασαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στους συμμαθητές και τους γονείς τους.

σκηνή
μπάλες

Το σκηνικό της γιορτής σχεδιάστηκε και ζωγραφίστηκε από την καθηγήτρια Εικαστικών κα Εύη Γρίβα. Η διδασκαλία των τραγουδιών έγινε από τον καθηγητή Μουσικής κο Κώστα Σισίκη, ενώ την ημέρα της γιορτής συνόδευσε μουσικά τα παιδιά η καθηγήτρια Μουσικής κα Γεωργία Φερεντίνου, η οποία παρουσίασε και τα κάλαντα με τους μαθητές της Ε’ τάξης.

φόντο εικόνα Viber 2024 01 10 09 16 52 734

Οι μαθητές της Στ’, με τις οδηγίες της καθηγήτριας Αγγλικών και υπεύθυνης της Σχολικής Βιβλιοθήκης κα Ειρήνη Θανασούλια, κατασκεύασαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρα με βιβλία της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας.

χριστουγεννιάτικο δέντρο

Οι μαθητές της Ε’ συμμετείχαν σε κυνήγι κρυμμένου θυσαυρού, το οποίο σχεδιάστηκε από τις εκπαιδευτικούς της Ε’ τάξης κα Πόπη Παπαοικονόμου & κα Κωνσταντίνα Βεργοπούλου.

θησαυρός

 

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές stem

Ως αποτέλεσμα της διδασκαλίας stem από την εκπαιδευτικό του σχολείου μας κα Χρυσάνθη Πατεργιανάκη, οι μαθητές της Γ’ τάξης σχεδίασαν, κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν κινούμενες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ήχο.

τάρανδος εικόνα Viber 2024 01 09 11 31 16 084 δέντρο

τάρανδος2 τάρανδος1 χριστ χρ. δέντρο

Επίσκεψη Αγ. Βασίλη & ξωτικών

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του επισκέφθηκαν το σχολείο μας χαρίζοντας γέλιο, όμορφες στιγμές και πολλά δώρα σε μικρούς και μεγάλους. 

Αγ. Βασίλης ξωτικά Αγ. Βασίλης μαθητέςδώρο Αγ. Βασίλης μαθητές2δώρο δασκάλων

 

Και του χρόνου!!!