ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι

τη Δευτέρα 1/2/2021 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω της αργίας προς τιμήν του Πολιούχου της Παλλήνης Αγίου Τρύφωνα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σήμερα, μοιράστηκαν στους μαθητές μας, συσκευασμένα ατομικά,  τα κομμάτια της βασιλόπιτας που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί, κέρδισαν και πολύ όμορφα δώρα!

Με Υγεία και Του Χρόνου!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!

Από τη Δευτέρα 11/01/2021, θα επαναλειτουργήσει το σχολείο μας κανονικά με πλήρες πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα.

Σας γνωρίζουμε ότι οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από την κεντρική είσοδο του σχολείου, όπως γινόταν έως τώρα.

Οι μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από τη μεγάλη αυλόπορτα του γηπέδου μπάσκετ (νηπιαγωγείο). Μόνο όταν βρέχει θα χρησιμοποιείται και από αυτούς  η κεντρική είσοδος, από την οποία θα αποχωρούν με πεντάλεπτη καθυστέρηση σε σχέση με τους μαθητές των μικρών τάξεων.

Σε περίπτωση αδελφών που ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες τάξεων, η προσέλευση και η αναχώρηση θα γίνεται από την κεντρική είσοδο.

Οι γονείς των μαθητών των μεγάλων τάξεων ΔΕΝ μπορούν να εισέλθουν με αυτοκίνητο στο δρόμο που οδηγεί στην πόρτα του σχολείου. Τα αυτοκίνητα θα παραμένουν στο μεγάλο χώρο στάθμευσης.

Σας θυμίζουμε τη μεγάλη ευθύνη και των γονέων και παρακαλούμε την αποφυγή του συγχρωτισμού έξω από το σχολείο.

Τέλος, οι γονείς που δανείστηκαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης καλούνται να επικοινωνήσουν με το σχολείο για να οριστεί η επιστροφή του.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων