ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου κατά το διάστημα από 1/6 έως και 26/6/2020.

Τα τμήματα του σχολείου έχουν διαιρεθεί σε υποτμήματα με εξαίρεση το τμήμα ΣΤ1. Η σύνθεση των υποτμημάτων και οι ημέρες προσέλευσης  των μαθητών μας σας έχουν ανακοινωθεί από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.

Δεν θα πραγματοποιείται η συγκέντρωση μαθητών στον προαύλιο χώρο πριν από την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος και η καθιερωμένη διαδικασία θα πραγματοποιείται εντός των αιθουσών.  Η προσευχή θα γίνεται μέσα στην αίθουσα.

Στο χώρο του σχολείου θα εισέρχονται αυστηρά και μόνο οι μαθητές/τριες και όχι οι συνοδοί τους. Η επικοινωνία των γονέων/κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς και τη Διευθύντρια του Σχολείου μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κατά τα διαλείμματα τα παιδιά θα προαυλίζονται σε ειδικά ορισμένους χώρους.

Στο σχολείο έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση, η οποία θα επαναληφθεί τις προσεχείς ημέρες. Επίσης, έχουν συντηρηθεί και απολυμανθεί όλες οι κλιματιστικές μονάδες του σχολείου.

Σε όλους τους στεγασμένους χώρους του σχολείου υπάρχει αντισηπτικό και όλες οι επιφάνειες χρήσης θα  καθαρίζονται σχολαστικά δύο φορές την ημέρα όσο λειτουργεί το σχολείο.

Οι τουαλέτες και οι βρύσες, όπου υπάρχει αντισηπτικό και σαπούνι, θα εποπτεύονται σε όλα τα διαλείμματα.

Χειροπετσέτες, χαρτομάντιλα, γάντια και μάσκες θα παρέχονται από το σχολείο. Η χρήση της μάσκας για εκπαιδευτικούς και μαθητές είναι προαιρετική, εκτός από τις περιπτώσεις των εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης, λόγω της εγγύτητας εκπαιδευτικού με μαθητή.

Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μπουκαλάκι με νερό, το οποίο θα ξαναγεμίζουν με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού.

Τα υλικά των μαθητών/τριών δεν θα χρησιμοποιούνται από τους συμμαθητές τους. Για το λόγο αυτό πρέπει να φροντίζουμε να έχουν καθημερινά όλα τα απαραίτητα.

Η αποχώρηση των παιδιών θα γίνεται τμηματικά και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Παρακαλούμε να τηρείτε τις αποστάσεις και κατά την προσέλευσή τους.

Λεπτομερείς οδηγίες προς τους μαθητές/τριές μας θα δοθούν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς.

Ευχόμαστε  Καλή Συνέχεια!

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Καλογηράτου Ευαγγελία

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Το Πρωινό Πρόγραμμα του σχολείου μας θα επαναλειτουργήσει για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 01/06/2020 έως την Παρασκευή 26/06/2020. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος αυτού, η μεταφορά των μαθητών με το σχολικό λεωφορείο θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αύριο, Παρασκευή 29/05/2020, θα ενημερωθείτε για τη σύνθεση και τις ημέρες λειτουργίας των υποτμημάτων των μαθητών που θα δημιουργηθούν. Θα ενημερωθείτε, επίσης, μέσω του ιστολογίου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για τις όποιες απαραίτητες λεπτομέρειες της επαναλειτουργίας του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,

Η Δ/ντρια

Καλογηράτου Ευαγγελία

 

 

 

 

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η παρακάτω ιστοσελίδα   https://nationaldigitalacademy.gov.gr/  περιλαμβάνει 156 μαθήματα για την βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με υλικό που παραχωρήθηκε προς χρήση από επιλεγμένους οργανισμούς, με αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό περιεχόμενο.