Παιανία, 23 Οκτωβρίου 2018
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
Η γιορτή στο σχολείο μας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 8:15. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν περίπου στις 9:40 με ευθύνη των γονέων τους. Την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα. Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων θα εκτελεστούν σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, ώρα 9:40 ακριβώς, η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα βρίσκονται στο προαύλιο του Ναού της Ζωοδόχου Πηγής όπου θα τελεστεί η δοξολογία. Θα συνοδεύονται από την εκπαιδευτικό κ. Σαμαντζόγλου Ελένη.
Οι μαθητές, που θα παρελάσουν, θα πρέπει να βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Βασ. Παύλου και Αγίας Τριάδος το αργότερο μέχρι τις 10:45. Θα συνοδεύονται από τον εκπαιδευτικό κ. Αξαρλή Κυριάκο.
Μετά την παρέλαση οι μαθητές θα αποχωρήσουν από την πλατεία Δημοσθένους με ευθύνη των γονέων τους.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ