Η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 στο σχολείο μας

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Δράσεις | , στις 03-11-2019

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήσαμε την 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού που  εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019.

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση – Αγαπώ την Υγεία μου» έγινε από προπονητές αθλητικών συλλόγων της πόλης μας παρουσίαση αθλημάτων, παιχνιδιών και προπονήσεων με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να συμμετάσχουμε σε αθλήματα του στίβου, της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ), της πετοσφαίρισης (βόλεϊ), του ποδοσφαίρου και να δημιουργήσουμε εικαστικά.

Ευχαριστούμε τους προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου “Πολυνίκης” Θεοχαρίδου Άννα, Μακρίδου Ελένη και Ναστούλη  Νικόλαο για τον στίβο, του Συλλόγου “Φιλία”  Ζάχρα Βάσια για την καλαθοσφαίριση και του Συλλόγου “Άθλος” Τεμελούδη Κων/νο και Ποτολίδου Μαρίινα για την πετοσφαίριση.

Συμμαθήτριες και συμμαθητές μας έκαναν μικρή επίδειξη ενόργανης γυμναστικής και ταε κβο ντο.

Κάναμε πράξη το σύνθημα της ημέρας και είπαμε όχι στην αδράνεια και την υποκινητικότητα που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν αρκεί μόνο μία ημέρα, υιοθετούμε την κίνηση στη ζωή μας!

Όλοι όσοι συμμετείχαμε πήραμε Βεβαίωση Συμμετοχής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση