Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2020-21

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γονείς, Εκδηλώσεις | , στις 20-09-2020

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο π. Δημήτριος τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21, όπου συμμετείχαμε με τη δέουσα κατάνυξη, η ΣΤ΄ τάξη ως αντιπροσωπεία μαθητών και μικρός αριθμός εκπαιδευτικών στο προαύλιο, ενώ οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων με τους δασκάλους του έλαβαν την ευλογία και φώτιση στις αίθουσες.

Ήταν μια διαφορετική έναρξη μίας διαφορετικής χρονιάς με τους όρους και τις συνθήκες που δημιουργεί η συνεχιζόμενη πανδημία. Είναι ευθύνη και καθήκον όλων, εκπαιδευτικών και γονέων, να προστατέψουμε τους μαθητές μας από τον κίνδυνο να εκτεθούν στον ιό και να νοσήσουν ή να τον μεταδώσουν σε συγγενείς και φίλους.

Ελπίζουμε ότι η επιστημονική κοινότητα θα βρει τον τρόπο αντιμετώπισης αυτού του επικίνδυνου για την υγεία και τη ζωή μας ιού και θα επιστρέψουμε γρήγορα στη συνήθη πραγματικότητα. Μέχρι τότε η σχολαστική τήρηση των μέτρων που υποδεικνύουν οι ειδικοί είναι υποχρέωση όλων μας. Προφανώς κάποια μας δυσκολεύουν, αλλά η προστασία της υγείας είναι μέγιστη αναγκαιότητα και υποχρέωσή μας.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας και τους γονείς και κηδεμόνες τους υγεία. Το ταξίδι της γνώσης και των νέων εμπειριών να είναι μια διαδικασία χαράς! Στο χέρι μας είναι να το κάνουμε έτσι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση