Ενημέρωση για τον προγραμματισμό δράσεων έως το τέλος Μαΐου

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Γονείς, Εκπαιδευτικοί | , στις 24-04-2023

Στα πλαίσια του Προγράμματος της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης: «Ανάπτυξη-υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε εθνικό επίπεδο για το σχολικό έτος 2022 – 2023» θα πραγματοποιηθούν από στελέχη του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου οι παρακάτω δράσεις:

25 & 27 Απριλίου 2023 στην ΣΤ τάξη, τίτλος «Εθισμός και διαδίκτυο: παρέμβαση» από την κα Νταπιάπη Ουρανία, Κοινωνική Λειτουργό.

2 Μαΐου 2023 στις τάξεις Α, Β, Γ και Δ, τίτλος «Πρόληψη ατυχημάτων» από την κα Νικολέντζου Βασιλεία, Επισκέπτρια Υγείας.

3 και 5 Μαΐου 2023 στην Ε τάξη, τίτλος «Προαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας» από την κα Νικολέντζου Βασιλεία, Επισκέπτρια Υγείας.

4 Μαΐου 2023 φωτογράφιση των μαθητών/τριών με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

10 Μαΐου 2023 προγραμματίστηκε η αναβληθείσα διδακτική επίσκεψη στο Διδυμότειχο.

12 Μαΐου 2023 παρακολούθηση παράστασης στο θέατρο Διόνυσος, έργο: «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά.

26 Μαΐου 2023 Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη.

Τα παραπάνω δεν αποκλείουν και οποιαδήποτε άλλη δράση κριθεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων/ουσών χρήσιμο να πραγματοποιηθεί.

Υπάρχει πλούσιο υλικό από τη σχολική ζωή που λόγω τεχνικού προβλήματος δεν έχει αναρτηθεί στο blog. Ανεξάρτητα από τον χρόνο που έγινε το κάθε τι, θα καταβληθεί προσπάθεια να προβληθούν όλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση