Συγχαρητήρια στην κα Πωλίνα!

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί, Διάφορα, Εκπαιδευτικοί | , στις 10-06-2022

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, μελών της επιτροπής αξιολόγησης και των νικητών.

Συγχαίρουμε τη δασκάλα του σχολείου μας κα Πωλίνα Ζώνκε για την επιτυχία της να αναδειχθεί  νικήτρια της κατηγορίας «Εκπαιδευτικός Της Χρονιάς 2022».

Είναι χαρά μας που συμμετείχε φέτος αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν στην ομάδα των εκπαιδευτικών που πασχίζουμε όλοι μαζί, όπως και σε όλα τα δημόσια σχολεία, να δώσουμε στους μαθητές μας το καλύτερο δυνατό και να προετοιμάσουμε τους αυριανούς υπεύθυνους, ενεργούς πολίτες. Οι κοινωνία, που πέρασε και περνά δύσκολες ώρες, προσβλέπει στις νέες γενιές με αισιοδοξία και προσδοκά απ’ αυτές την αλλαγή στο καλύτερο και την πρόοδο! Ο ρόλος των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων είναι πολύ σημαντικός!

Ευχόμαστε στην κα Πωλίνα να δουλεύει πάντα με την ίδια διάθεση και να απολαμβάνει επιτυχίες που δείχνουν προσωπικές, αλλά αφορούν ένα εκπαιδευτικό σύστημα και τον εκπαιδευτικό που, αδίκως πολλές φορές, αμφισβητούνται ενώ δίνουν με πενιχρά διαθέσιμα ή και ίδια μέσα τον αγώνα για τη μόρφωση των παιδιών.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και την τελετή βράβευσης εδώ → Education Leaders Awards 2022

Διάκρισης Education Leaders Awards 2022 Π. Ζωνκε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση