Διακρίσεις μαθητών μας στο διαγωνισμό μαθηματικών ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Διαγωνισμοί | , στις 27-04-2022

Ανακοινώθηκαν από το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) οι διακριθέντες μαθητές στον 4ο Διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.

ΤΑΞΗ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣΑπό το σχολείο μας διακρίθηκαν ο μαθητής της Β τάξης Ουζουνίδης Κυριάκος του Γεωργίου και η μαθήτρια της Δ τάξης Ουζουνίδη Αικατερίνη του Γεωργίου.

ΤΑΞΗ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣΤο σχολείο είχε την υποχρέωση και το έκανε να προωθήσει την πρόσκληση για τον διαγωνισμό στο email των γονέων και στη συνέχεια με δική τους πρωτοβουλία κι ευθύνη να κατατεθεί η δήλωση συμμετοχής των μαθητών και να λάβουν μέρος διαδικτυακά φέτος.

Συγχαρητήρια στον μαθητή και την μαθήτρια για την διάκρισή τους και στους γονείς τους για την ευκαιρία που τους έδωσαν να συμμετάσχουν σ’ έναν ωραίο διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξασκήσουν την μαθηματική τους σκέψη!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΕ Έβρου θα γίνει προσπάθεια δημόσιας βράβευσης των μαθητών αυτών είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς (Ιούνιος) είτε στην αρχή της επόμενης (Σεπτέμβριος), οπότε και θα ενημερωθούμε έγκαιρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση