Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για το σχολείο 18/1/2022

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων | , στις 18-01-2022

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε την πρωτοβουλία, όπως κάθε χρόνο, και προσέφερε ένα βασιλοπιτάκι σε κάθε μαθητή με ένα φλουρί σε κάθε τάξη, καθώς και στους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό.

Ο μαθητής από κάθε τάξη που έτυχε το φλουρί πήρε ένα όμορφο δώρο!

Δυστυχώς, οι συνθήκες πανδημίας που ζούμε δεν επέτρεψαν την κοπή βασιλόπιτας όπως τη γνωρίζαμε. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, τα βασιλοπιτάκια ήταν συσκευασμένα ξεχωριστά το καθένα και το παραλάμβανε ο/η μαθητής/μαθήτρια μόνος/η του/της.

Οι τυχεροί μαθητές ήταν ο Σαήν της Α, ο Χασάν της Β, ο Χαράλαμπος της Γ, η Δήμητρα της Δ, η Δάφνη της Ε και η Αναστασία της ΣΤ τάξης.

Τα παιδιά χάρηκαν όλη τη διαδικασία και αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Λοκαρίδου Ελένη ευχήθηκε με μήνυμα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου υγεία, προσωπική ευτυχία και προκοπή και για το Σχολείο επιτυχίες με ασφάλεια και ηρεμία.

Τυχερή της «βασιλόπιτας» των εκπαιδευτικών του 4ου Δημοτικού και του υπόλοιπου προσωπικού, που ακολούθησε την ίδια διαδικασία με των μαθητών, ήταν η κα Τσολακίδου  Χριστίνα, δασκάλα της Δ τάξης, και έλαβε ένα ημερολόγιο-σημειωματάριο!

Χαιρόμαστε για την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Καλή χρονιά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων