Το Αστέρι της Ευχής θα υλοποιηθεί και φέτος στο σχολείο μας

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Ανακοινώσεις, Δράσεις, Δράσεις, Κοινωνικές | , στις 02-12-2021

Afisa Κάνε μια ευχήΜε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, συμμετέχει το σχολείο μας στη δράση “Αστέρι της Ευχής” του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Το Αστέρι της Ευχής θα συνεχίσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα για 23η συνεχόμενη χρονιά. Ένα ταξίδι με προορισμό κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό, ώστε να φωτίσουν μαζί την ευχή ενός παιδιού που νοσεί από μία πολύ σοβαρή ασθένεια.
Με μόλις 2 €, ο καθένας από εσάς μπορεί να συμβάλει με τη δωρεά του στην εκπλήρωση ευχών, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό της προσφοράς σας το Αστέρι της Ευχής.
Με μήνυμα «Σε έχω στην καρδιά μου» και με το χαρακτηριστικό του μπλε χρώμα, το Αστέρι της Ευχής καλεί όλους εσάς να έχετε στην καρδιά σας τα παιδιά ευχής. Για πρώτη χρονιά μπορείτε να γράψετε τη δική σας ευχή από καρδιάς για τα παιδιά ευχής και να την αποστείλετε. Εμείς, ηMake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα φροντίσουμε να φτάσουν όλες οι ευχές – καρδιές στα παιδιά μας για να αντλήσουν δύναμη για τον καθημερινό τους αγώνα.

Την δράση ανέλαβε να παρακολουθήσει ως προς την ενημέρωση, τη συμμετοχή και την παραγγελία των αστεριών η κα Μουρδικούδη Αικατερίνη, εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας, με τη συνδρομή όλων των εκπαιδευτικών.

Πιστεύουμε ότι η ευαισθησία που διακρίνει όλη τη σχολική μας κοινότητα, μαθητές, γονείς κι εκπαιδευτικούς, θα εκφρασθεί με την απόκτηση όσο περισσότερων αστεριών που θα σημαίνει πολύ μεγάλη βοήθεια και συμπαράσταση στα παιδιά που πονούν και θέλουμε να χαμογελούν και να ελπίζουν.

Ενημερωτικό φυλλάδιο → Ενημερωτικό-Φυλλάδιο Κάνε μια ευχή

Η έγκριση του ΥΠΑΙΘ → Άδεια-Υπουργείου-2021 Κάνε μια ευχή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση