Η λήξη της Οδύσσειας με συμμετοχή στο 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Οδυσσέα

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Δράσεις, Εξ αποστάσεως, Προγράμματα | , στις 10-07-2021

Την Τρίτη 22/6/21, με μια μικρή καθυστέρηση λόγω τεχνικών θεμάτων,  η τάξη μας συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο με το Δημοτικό Σχολείο Καλυβών Αποκορώνου Χανίων! Στη διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχε η Στ τάξη Καλυβών με υπεύθυνο τον κ. Συννεφάκη Χρήστο και η Ε τάξη του 4ου Δημοτικού Ορεστιάδας με την κα Χατζηλούδη Μαρία. Χαιρέτησαν την εκδήλωση  και παρακολούθησαν την παρουσίαση των έργων η Συντονίστρια ΑΜΘ κα Μανάφη Ιωάννα και ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου κ. Νικολαΐδης Νικόλαος.

Τα Οδυσσόπουλα παρακολούθησαν το βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές της Στ τάξης και εντυπωσιάστηκαν από την ταινία μικρού μήκους που έφτιαξαν οι μαθητές των Καλυβίων. Αναρωτήθηκαν πόσο καιρό τους πήρε να την γυρίσουν και γιατί δεν είχαμε κάνει κι εμείς μία (!).

Μετά την προβολή της εξέφρασαν απορίες και ερωτήματα για τον τρόπο που έδρασαν οι μαθητές. Πήραν απαντήσεις και ιδέες για μελλοντικές τους εργασίες! Η ανταλλαγή ιδεών και το να μοιραζόμαστε εμπειρίες και πρακτικές είναι κέρδος για όλους μας!

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των έργων μας τα οποία πλέον τα συγκεντρώσαμε σε ένα ενιαίο e-book.

Επισκεπτόμενοι το blog του προγράμματος εδώ  2020-21 Οδυσσόπουλα Ε τάξη 4ο Δ.Σ. Ορεστιάδας θα δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι μας και την σπουδαία αυτή εμπειρία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση