Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για το σχολείο 20/1/2021

0

Συγγραφέας: 4ο Δημοτικό Ορεστιάδας | Κατηγορία Γιορτές, Γονείς, Διάφορα, Εκπαιδευτικοί | , στις 28-01-2021

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε την πρωτοβουλία, όπως κάθε χρόνο, και προσέφερε ένα βασιλοπιτάκι σε κάθε μαθητή με ένα φλουρί σε κάθε τάξη, καθώς και στους εκπαιδευτικούς και το υπόλοιπο προσωπικό.

Ο μαθητής από κάθε τάξη που έτυχε το φλουρί πήρε ένα επιλεγμένο βιβλίο για την ηλικία του!

Δυστυχώς, οι συνθήκες πανδημίας που ζούμε δεν επέτρεψαν την κοπή βασιλόπιτας όπως τη γνωρίζαμε. Τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, τα βασιλοπιτάκια ήταν συσκευασμένα ξεχωριστά το καθένα και το παραλάμβανε ο/η μαθητής/μαθήτρια μόνος/η του/της.

Οι τυχεροί μαθητές ήταν η Μαρία της Α, η Δήμητρα της Β, ο Κυριάκος της Γ, ο Μερτ της Δ, ο Αθανάσιος-Στυλιανός της Ε και ο Οσμάν της ΣΤ τάξης.

Τα παιδιά χάρηκαν όλη τη διαδικασία και αντάλλαξαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Λοκαρίδου Ελένη ευχήθηκε με μήνυμα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου υγεία, προσωπική ευτυχία και προκοπή και για το Σχολείο επιτυχίες με ασφάλεια και ηρεμία.

Τυχερή της βασιλόπιτας των εκπαιδευτικών του 4ου Δημοτικού και του υπόλοιπου προσωπικού ήταν η κα Παρασχίδου Αγγελική, δασκάλα της Τάξης Υποδοχής, και έλαβε ένα βιβλίο!

Λίγες ημέρες νωρίτερα στο γραφείο του σχολείου, τηρουμένων πάντα όλων των μέτρων, κόπηκε, στην κυριολεξία αυτή τη φορά, η βασιλόπιτα που προσέφερε η δασκάλα του Τμήματος Ένταξης κα Γούλα Ιωάννα από την οικογενειακή της επιχείρηση. Τυχερός ήταν ο εκπαιδευτικός πληροφορικής κ. Φεσαλίδης Γεώργιος.

Ευχόμαστε οι δυσκολίες και οι κίνδυνοι από την πανδημία να τελειώσουν γρήγορα! Γνωρίζουμε ότι έχουμε, μικροί και κυρίως μεγάλοι, αυτή τη στιγμή την υποχρέωση να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, προσέχοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας!

Η σκέψη μας είναι στον δάσκαλο κ. Κιηγμά Ανδρέα με τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση κι επιστροφή στον οικείο χώρο του σχολείου.

Καλή χρονιά σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση